Sfânta Biserica Ortodoxă

joi, 31 august 2023

Sfântul Cuvios Dionisie cel Smerit (Exiguul), originar din Scitia Mică și întemeietorul erei creștine (+545)

 

Și tot în această zi facem pomenirea Sfântului Cuvios Dionisie cel Smerit (Exiguul), originar din Scitia Mică și întemeietorul erei creștine (+ 545).

In afara de Sfantul Ioan Casian, o a doua mare personalitate din randurile monahale care s-a facut cunoscuta pe plan international, a fost Dionisie Exiguul. El a atras atentia multor cercetatori care l-au numit "erudit daco-roman", sau "Dionisie Romanul, o podoaba a Bisericii noastre stramosesti". S-a nascut in Scythia Minor intre anii 460-470 si a murit in Italia, la Vivarium, pe la 545-550.

La fel ca si Sfantul Ioan Casian, el s-a format in scolile si manastirile din Dobrogea, dupa metode scolare si duhovnicesti asemanatoare. A intrat de tanar in manastire ca si Sfantul ioan Casian, a ajuns in Orient pentru a cunoaste mediul monahal din aceste parti, dar din cauza raspandirii monofizitismului, a ramas putina vreme acolo si a plecat la Constantinopol unde ramane o vreme greu de precizat; de acolo se duce, spre sfarsitul anului 496, la Roma, la chemarea papei Ghelasie, care avea nevoie de traducatori din greaca in latina. In Italia a ramas-pana la sfarsitul vietii lucrand in timpul pastoririi a zece papi.

In manastire sau scoala, Dionisie a avut printre indrumatori si pe Petra, devenit, catre sfarsitul secolului V, episcop al Tomisului si caruia ii scrie cu recunostinta din Italia, adresandu-i-se: "Domino beatissimo patri, Petro episcopo", apoi: "mi-aduc aminte de binefacerile voastre, venerabile parinte si podoaba aleasa a invatatorilor lui Hristos si am mereu inaintea ochilor mintii ravna sfanta pentru hrana duhovniceasca pe care o cheltuiati cu mine cand eram copil, ravna pe care nici spatiul nici timpul nu o pot uita; va rog sa primiti o multumire pe care stiu ca nu pot sa v-o dau la inaltimea cuvenita".

Din indepartata Italie, Dionisie isi aduce aminte cu dor de pamantul tarii sale si de oamenii locului, la fel ca si predecesorul sau, Casian: "Poate este un lucru nou celor nestiutori, ca Scythia, care se arata ingrozitoare prin frig si in acelasi timp prin barbari, a crescut barbati plini de caldura si minunati prin blandetea moravurilor. Ca lucrul sta asa, eu il stiu nu numai printr-o cunoastere din nastere, ci mi l-a aratat si experienta. Se stie ca acolo (in Scythia Minor), intr-o comunitate pamanteasca deschisa (exposita terrena congregatione) am fost renascut cu harul lui Dumnezeu prin taina botezului si am fost invrednicit sa vad viata cereasca in trap fragil a preafericitilor Parinti (calugari), cu care acea regiune se mandreste ca de o rodire duhovniceasca deosebita".

Din textul de mai sus reiese larga dezvoltare a monahismului in Dobrogea in vremea in care traia Dionisie si ca printre "barbatii plini de caldura si minunati prin bunatatea moravurilor" si-a facut ucenicia si el la varsta tanara ("in came fragili"). Mediul in care s-a format Dionisie este acela al "calugarilor sciti", cu care a ramas in legatura si i-a sprijinit atunci cand se afla in Italia.

Dionisie a fost, ca si Sfantul Casian, bine instruit in scoala si manastire, incat a devenit un reputat cunoscator al limbilor latina si greaca, de aceea este invitat sa mearga la Roma de catre papa Ghelasie (492-496). In activitatea pe care o depune in Italia, vedem ca in afara de traduceri a fost si profesor la o "Academie" din Vivarium (in Calabria, sudul Italiei), intemeiata de Casiodor si unde a predat Dialectica. Pregatirea lui teologica si filosofica trebuie sa fi fost de asemenea buna, fiindca altfel nu putea realiza traduceri din marii Parinti ai Bisericii. Avea bune cunostinte de astronomie asa cum a dovedit in lucrarile sale de cronologie bisericeasca, initiind pentru prima oara era crestina, adica numararea anilor de la nasterea Mantuitorului Iisus Hristos, nu de la imparatul persecutor Diocletian, cum era pana atunci. O observatie preliminara la aceasta activitate se cuvine sa fie data, si anume ca traducerile sale nu s-au limitat la redarea fidela a textului dintr-o limba in alta, ci ele au fost deseori insotite de prefete lamuritoare, note si comentarii.

a) Traduceri din Sfintii Parinti:

1. Sfantul Grigorie de Nyssa, Despre crearea omului;

2. Doua scrisori ale Sfantului Chiril, a XLV-a, a XLVI-a, catre Successus (primatul diocezei Isauria), lucrare inchinata "fratilor preaiubiti, Ioan si Leontie din Scythia";

3. Scrisoare sinodala din anul 430 a Sf. Chiril al Alexandriei catre Nestorie, patriarhul Constantinopolului (Ep. XVII). In prima parte, Dionisie expune ratacirea teologiei lui Nestorie, iar in cea de-a doua cele 12 anatematisme.

4. Tomosul patriarhului Proclu (434-447) catre armeni, o lucrare cerata de episcopii din Armenia pentru a combate invataturile eterodoxe ale vremii, mai cu seama ale lui Teodor de Mopsuestia. Proclu scrie acest tomos expunand invatatura hristologica despre cele doua firi intr-o singura Persoana, combatandu-l pe Teodor de Mopsuestia. Dionisie trimite traducerea si calugarilor sciti, iar in prefata critica pe partizanii lui Nestorie, care sustineau ca Iisus Hristos nu este unul din Treime, ci o a patra persoana, in afara Ei. De aceea, Dionisie, impreuna cu ceilalti calugari sciti, apara adevarul crestin ca "Unul din Treime a suferit pentru noi cu trupul".

b) Traduceri de canoane

Canoanele date de cele patru sinoade ecumenice si de cele locale au o importanta deosebita pentru organizarea si viata Bisericii. Ele reglementeaza viata crestina si au in acelasi timp un bogat continut doctrinar. Insa, cum toate cele patra sinoade ecumenice recunoscute de ambele Biserici mari, Ortodoxa si Romano-Catolica, s-au tinut in rasaritul bizantin, unde limba greaca era predominanta, iar hotararile au fost consemnate in aceasta limba, mai greu perceptibila in apus, se simtea deci nevoia unui acces mai usor la ele, care nu putea fi realizat decat prin traduceri in limba latina. Sarcina i-a fost incredintata lui Dionisie, care avea cunostintele lingvistice si pregatirea teologica de a reda corect si placut ceea ce traducea. Ostenelile lui Dionisie s-au concretizat in traducerea canoanelor primelor patru sinoade ecumenice - Niceea, Constantinopol, Efes si Calcedon -, si a unor sinoade locale. In afara de aceste traduceri, Dionisie a editat intr-o prima colectie Decretatele pontificale, de la papa Siricius (385-398) pana la Anastasius (496-498), in care sunt grupate 38 de scrisori papale importante.

O a doua colectie dateaza din timpul pastoririi papei Simahus (498-514), pe care-o anexeaza primei, constituind impreuna Collectio Dionysiana sau Dionysiana.

Apoi, a treia colectie o realizeaza in timpul papei Hormisdas (S VI-523). Stradaniile acestea atat de ample in domeniul canoanelor i-au adus lui Dionisie un primat necontestat in drept canonic, el fiind recunoscut ca parinte al acestei discipline.

Cum am mai amintit, Dionisie a avut in preocuparile sale si biografiile unor sfinti, cu scopul de a crea modele de viata morala dusa in duhul Evangheliei si al traditiei apostolice. In acest domeniu se cunosc cateva titluri: Viata Sfantului Pahomie cel Mare, dupa un autor grec necunoscut, iar prefata este adresata unei nobile romane, poate Galla, fiica patricianului Symachus; Descoperirea capului Sf. Ioan Botezatorul, lucrarea lui Marcel si este un elogiu al Sfantului Ioan Botezatorul si al vietii monahale si Pocainta Sfanta Taisia.

c) Ultima categorie de lucrari este cea de cronologie si poate fi considerata originala:

Liber de Paschate; Argumente pascale, doua scrisori: De ratione Paschae cuprind urmatoarele texte: 1) Praefatio (ad Petronium episcopum); 2) Cyclus decemnovennalis; 3) Argumenta Paschalia; Proterii episcopii Alexandrini epistola ad Leonem pupam; Epistola de ratione Paschae (ad Bonifatium primicerium et Bonum secundicerium); 4) Epistulae duae de ratione Paschae (ad Petronium episcopum).

Noutatea cea mai de seama in lucrarile sale de cronologie este, asa cum am mai amintit, ca Dionisie renunta la calcularea traditionala a anilor, care avea punct de plecare intemeierea Romei (754 a.Hr.) ori imparati romani. El incepe datarea evenimentelor cu Nasterea Domnului nostru Iisus Hristos: "Eu nu am voit sa pun la baza calculelor mele amintirea acelui om fara de lege si persecutor (Diocletian), ci mai degraba am ales sa socotesc anii de la Intruparea Domnului nostru Iisus Hristos, pentru ca, astfel,, sa fie tuturor mai cunoscut inceputul nadejdii noastre si pentru ca sa apara mai clara cauza rascumpararii neamului omenesc, adica Patimile Mantuitorului nostru (Al. L., Tautu, op.cit., p. 22; Nestor Vornicescu, Primele scrieri in literatura noastra (sec. IV-XVI), Craiova, 1984, p. 72-73).

Dionisie a tinut seama de hotararile Sinodului I ecumenic de la Niceea, care prevedeau ca Sfintele Pasti sa fie sarbatorite la data calculata de Patriarhia de Alexandria, pe baza cercetarilor locale de astronomie. Astfel, el preluand calendarul alexandrin a alcatuit prin anii. 525-526 tabela pascala pe o lunga perioada de timp. Acceptarea acestui sistem a rezolvat problema pascala pentru apus, imprumutand calculul rasaritean (Teodor M. Popescu, Problema generalizarii datei Pastelor, Ortodoxia, 16, 1964, 3, p 362-364).

Unii cercetatori atribuie lui Dionisie si o culegere de texte din Sfintii Parinti (Exempla Sanctorum Patruum) alese cu scopul de a avea o documentare patristica care sa justifice ortodoxia formulei theopaschite a calugarilor sciti si sa se adauge marturiilor scripturistice si celor de logica teologica. Exista si opinie contrara atribuirii acestei lucrari lui Dionisie, dar mai putin credibila. Autorul a ales o suta de texte din operele lui Ciprian de Cartagina, Ilarie de Pictavium, Athanasie cel Mare, Grigorie de Nyssa, Vasile cel Mare, Grigorie Teologul, Ambrozie si Fericitul Augustin. Tinand seama de angajarea lui Dionisie de partea calugarilor sciti in apararea formulei theopaschite, este posibil ca el sa fie autorul acestei lucrari.

Opera lui Dionisie, variata, ampla si valoroasa a fost de mare folos crestinatatii intregi, contribuind mult la cunoasterea celor doua lumi, a rasaritului si a apusului, si la schimbul de valori dintre ele. Prestigiul sau a fost mare chiar in timpul vietii, bucurandu-se de aprecierea unor personalitati de prim rang, cum a fost Casiodor, prim-ministru al regelui Teodoric cel Mare si autor de lucrari istorice si literar-stiintifice. Casiodor l-a cunoscut foarte bine pe Dionisie si o lunga perioada de timp au fost amandoi profesori la Vivarium. Psiholog si fin observator, Casiodor ne-a lasat un portret impresionant al lui Dionisie privind aptitudinile sale intelectuale si tinuta morala, din care spicuim: "Naste inca si astazi Biserica universala barbati ilustri, stralucind de podoabele dogmelor adevarate. Caci a fost in zilele noastre si calugarul Dionisie, scit de neam (scytha eatione) dar dupa caracter cu totul roman (sed moribus omnirto Romanus), foarte invatat in amandoua limbile, dovedind prin faptele sale echilibrul sufletesc pe care il invatase din cartile Domnului. A cercetat Scripturile cu o ravna atat de mare si le-a inteles astfel, incat oriunde ar fi fost intrebat, avea raspunsul pregatit, dandu-l fara nici o ezitare.

Acesta a predat dialectica cu mine si a petrecut cu ajutorul lui Dumnezeu foarte multi ani din viata in cadrul invatamantului glorios. Mi-e rusine sa spun despre un coleg ceea ce nu gasesc in mine, in el era mai multa simplitate unita cu intelepciunea, smerenie unita cu stiinta, elocinta insotita de sobrietate, incat el nu se socotea superior nimanui, sau unul dintre cei din urma slujitori, desi era vrednic, fara indoiala de societatea regilor. Acesta... a strans laolalta cu marea lumina a elocintei sale, caci era simplu si intelept, din exemplarele grecesti, canoanele bisericesti, potrivit cu obiceiurile sale, pe care Biserica romana le-a insusit astazi printr-o folosinta frecventa ... si multe a tradus din greceste in latineste, care pot sa fie spre folosul cerintelor bisericesti. El se folosea cu o pricepere atat de mare de latina si de greaca, incat orice carti grecesti lua in mana le traducea fara poticnire in latineste si, la fel, pe cele latinesti le citea in greceste, incat credeai ca aceasta este scrisa asa cum o pronunta gura sa, cu o iuteala nestavilita... Intre alte virtuti... a avut si acest lucra admirabil, anume ca desi se daruise lui Dumnezeu in intregime, nu refuza sa ia parte la intalniri cu oameni de lume. Era de o castitate rara, desi vedea zilnic sotiile altora; bland desi era manat de firea patimasa a celor maniosi; varsa lacrami miscat de durere, cand auzea cuvinte necuviincioase in timpul veseliei; postea fara sa reproseze celor ce mananca. Mai mult, lua parte la mese, dorind ca intre bucatele trupesti sa impartaseasca totodata bogatii sufletesti. Ca daca manca totusi uneori, manca putin si mai ales mancaruri comune.

Din aceasta cauza socotesc ca cel mai mare gen de infranare este sa fii intre placerile omenesti si sa pastrezi masura cumpatarii. Dar ca sa ne referim la bunele podoabe ale mintii lui, cu un cuvant de lauda, putem spune ca era un credincios integru, legat total, cu statornicie, de randuielile stramosesti".

Evlavios si smerit, rugator si postitor, invatat si harnic lucrator in Biserica lui Hristos, Cuviosul Dionisie Exiguul merita sa fie trecut in calendarul crestin si pentru ca este parintele erei crestine.

Acad. prof. dr. Emilian Popescu

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - Polarizarea socială, circulația elitelor și statul paralel Episodul II

 

Polarizarea socială, circulația elitelor și statul paralel

Episodul II
Așadar, nicio elită nu e veșnică. Nimic uman nu durează la nesfârșit.
Potrivit lui Vilfredo Pareto, distribuția caracterelor intelectuale și a meritelor într-o populație (societate) nu se desfășoară la întâmplare, ci după legea sociologică a polarizării indivizilor în elite și mase.
Lumea de azi este o lume cinică și câinoasă, un rezultat al polarizării sociale. În ciuda ipocritei afișări a „valorilor” comunității și a principiilor „ordinii liberale bazate pe reguli”, lumea noastră se împarte în elite și mase. Există ultrabogați și enorm de mulți săraci. Există privilegiați, rentieri și monopoliști, pe de o parte, și proletari și țărani, pe de altă parte. Noi, oamenii sănătoși, dar prezumați bolnavi, am fost segregați de „elita imunizaților”. Secta progresiștilor inteligenți care cred în știință s-a distanțat aseptic de gloata medievalilor needucați, care încă mai cred în Dumnezeu (și care încă se ghidează emoțional după istorie și tradiții). De asemenea, sistemul legal și judiciar a generat elita persoanelor auguste, oneste și imune la orice fel de răspundere, în opoziție cu lumpen – proletariatul oamenilor de rând, care sunt prezumați suspecți*. Există birocrați, tehnocrați și establishment, pe de o parte, și există supuși recalcitranți, pe de altă parte.
Vilfredo Pareto descrie acțiunea umană ca fiind orientată după două tipuri de tendințe instinctive:
(i) propășirea materială, pâmânteană (Pareto numește „combinații” instrumentele acestei tendințe ...) și
(ii) idealurile etice și escatologice, adică valorile spirituale (Pareto dă exemplul credințelor în zei sau în abstracțiuni reificate, cum ar fi Echitatea, Știința sau Progresul, pe care le numește „persistențe de grup”).
Instinctul pentru „combinații”, poate conduce clasele sociale de elită la prosperitate economică și recunoaștere socială. Acest instinct predispune elitele la concentrarea pe prezent (carpe diem) și ignorarea viitorului. Întrucât acest instinct, odată alimentat cu succes, devine dominanta comportamentului și a emoționalității acestor elite, instinctul pentru valorile etice și religioase este treptat adormit și chiar neutralizat.
Dostoievsky spunea că, dacă nu există Dumnezeu, totul este permis. Pentru hedoniști, totul este permis, chiar și joaca de-a Dumnezeu sau liturghiile negre. Așa cum spuneam într-o carte de eseuri din 2021, trăim un lamentabil amurg al zeilor, cauzat de elitele auto-mandatate ale lumii de azi și de „etichetele” cumpărate pentru a putea afișa o falsă apartenență la elitism. Când valorile etice și religioase sunt abandonate, ne găsim în plin tărâm de dincolo de bine și de rău, în abisul nesfârșit al indistincției dintre bine și rău.
După trecerea acestui gen de Rubicon, elitele devin a-morale, se dedau la hedonism și ajung să înlocuiască forța sentimentului religios natural cu tot felul de religii de substituție (ersatzreligionen), cum ar fi credința în știință, idealizarea meritocrației sau frica evlavioasă de crize și de știri false.
De aceea, așa cum susținea și Pareto, elitele aristocratice nu durează. Descendenții lor degenerează rapid și, pentru a-și păstra pozițiile dominante, elitele remanente se văd nevoite să încerce a se perpetua prin cooptare, iar nu prin transmiterea ereditară a privilegiilor. Elitele se primenesc prin aportul de indivizi înzestrați provenind din clasele „inferioare”. Dacă această circulație eșuează, elitele decad ireversibil, urmând a fi înlocuite prin forță.
Cu trimitere la o surprinzătoare clasificare a lui Machiavelli, Pareto distinge între „elitele lei” și „elitele vulpi”. Elitele lei preiau puterea prin violență și guvernează folosind forța. Elitele vulpi preiau puterea pe nesimțite și se folosesc de viclenie pentru a guverna.
Estomparea instinctului etic și religios alungă treptat de la putere elitele. În procesul de „tocire” a sentimentului etic și religios, elitele lei vor face pasul decisiv către intrigă, speculă, fraudă și corupție, devenind sau lăsându-se invadate de elite vulpi. Această metamorfoză va stârni obida și furia maselor. De vreme ce blocarea ascensorului oprește circulația elitelor, nu mai este posibilă primenirea, ceea ce va provoca răsturnarea prin violență a vechilor elitele. Din rândul maselor se vor ridica alte elite lei. Legitimitatea elitei înlocuitoare va fi dată de un puternic instinct moral și religios, de care vechea elită s-a debarasat, pentru a se concentra pe hedonism.
Însă cercul e ... rotund. Noii lei devin și ei vulpi. E un cerc vicios implacabil.
* în viziunea sa „mesianică”, Marx șterge deosebirile dintre neamuri și comunități, îneacă religiile în cultul unic al proletarului și profețește o societate egalitaristă a maselor omogenizate, fără elite. Realitatea istorică a probat că, de fapt, societatea comunistă nu făcea decât să impună maselor o egalitate în sărăcie, fiind destinate a fi conduse brutal de o elită a nomenklaturiștilor comuniști, de o clasă ultra-minoritară de privilegiați ai regimului. Așadar, tot de un stat profund, al elitelor.

miercuri, 30 august 2023

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - Polarizarea socială, circulația elitelor și statul paralel Preambul

Polarizarea socială, circulația elitelor și statul paralel

Preambul
Sunt două tipuri de întrebări obsedante și pline de obidă care ne muncesc mințile și sufletele cu ocazia fiecărei noi catastrofe care depășește în tragism și absurditate dezastrul imediat anterior.
Pe scurt, iată-le: de ce ei nu pățesc niciodată nimic? de ce noi, în schimb, suntem vinovați fără vină sau măcar suspecți?
Pe larg, iată-le:
(i) cum este posibil ca, pentru ilegalități atât de fățișe, comise parcă
(a) în disprețul armatelor de organe de control și al redundantelor autorități plătite regește din bani publici,
(b) sfidând eticheta de cea mai „transparentă” și mai „informată” dintre lumi și
(c) batjocorind „ordinea liberală bazată pe reguli”,
infractorii, criminalii, drogații și chiar nătărăii care, din incompetență crasă, aruncă în aer bugete naționale, spitale sau depozite de carburant, reușesc mereu să scape nepedepsiți și nevătămați?
(ii) cum e posibil ca, în timp ce noi, toți ceilalți, am ajuns să fim suspectați, controlați, executați silit, carantinați și spionați permanent, o întreagă pletoră de corupți, de prestatori de servicii infracționale și de cocalari reușesc să își blureze identitatea și să își dilueze vina în mulțime, fiind mereu beneficiari ai imunității de răspunderea juridică, morală sau politică?
Explicația simplificată* se rezumă la două atribute ale lumii subterane și ale statului profund: stabilitatea și predictibilitatea.
Stabilitatea ...
Rețelele mafiotice de sens se aglutinează în timp, deci necesită stabilitate. Este nevoie de lideri interminabili, transformați în idoli (falși, desigur, dar care dau bine pe soclu) aureolați cu mitul invincibilității și al infailibilității. Cu astfel de ancore, locotenenții și consilierii dobândesc gravitație, atrăgând fluxurile de numerar, oportunități și resurse. Devin rapid dispeceri de bani și, deci, noduri indispensabile în rețeaua mafiotică de sens.
Isărescu nu poate fi schimbat de nimeni și nu poate greși. La fel și Arafat.
Locotenenții și consilierii lor, ONG – urile, smurd-urile, presa și influencerii care se alimentează de la fluxul de grăunțe aruncate de statuile vii ale rețelelor, ba chiar ambasadele și instituțiile financiare sau politice internaționale la care sunt mufate zisele statui vii reprezintă exoscheletul care îi fac aproape inexpugnabili pe toți membrii rețelei.
Predictibilitatea...
Pentru rețea, să crezi că: (i) dacă pleci din punctul A, după ce achiți tichetul (în bani, natură sau libertate) și (ii) respecți șoferul, atunci (iii) vei ajunge cu siguranță în punctul B, unde vei putea bea șampanie cu roaba și poți consuma liniștit iarbă și prafuri de calitate, este o regulă sfântă.
Fluxurile de bani și resurse, administrația, diplomația (relațiile cu rețelele paralele, concurente sau rivale) sunt precise și de nezdruncinat.
Afacerile, politicile, trendurile sociologice sau culturale – toate se derulează aproape exclusiv în rețea. Așa-numitele „externalități” sunt fie rarități exotice sau excentrice, fie probe falsificate, de fațadă, ale caracterului concurențial și liberal al activității.
De exemplu, achizițiile publice nu se câștigă – ele se încredințează. În ultimii 20 de ani, jumătate din achizițiile publice ale României au luat căi corupte. Vorbim de peste 500 de miliarde de euro. Nimic nu a ieșit din rețea către concurenți neaveniți.
Dacă membrul rețelei a plătit, el își va fi recuperat înzecit investiția, în vreun fel sau altul.
Asta înseamnă sfânta predictibilitate.
Imunitatea și convingerea că membrul rețelei este implacabil...
Chiar dacă „afacerea” este criminală, membrul rețelei va fi apărat de răspundere, atât prin intervenții directe în administrație și justiție, cât și prin conspirația tăcerii (cunoașteți acest fenomen mai ales sub numele de omerta).
Pentru a salva aparențele, din când în când, un țap ispășitor este aruncat la lei sau obligat să ia asupra sa toate crimele. Ca să fie ușor de înțeles, luați exemplul lui Nelu Iordache sau exemplul lui Sebastian Ghiță - unul ispășește, altul se ascunde în Serbia, ca să nu ispășească.
Iată explicația simplă, frustrantă, a fenomenului infracțional care se extinde ca o pecingine în lumea noastră**.
Este un fenomen care nu generează aproape deloc pușcărie, nici faliment și nici excomunicare a delincvenților.
Circulația elitelor sau a etichetelor în rețea nu subminează rețeaua, ci conduce la cimentarea relațiilor și a încrederii în cercul din jurul idolilor eternizați pe post ai sistemului, la cultivarea conștiinței faptului că mafiotului, mic sau mare, nu i se poate întâmpla nimic în rețea, pentru că are o imunitatea totală și interminabilă, atribut pe care și-l procură în schimbul cotizației la sistem (cu excepția țapilor ispășitori, care fac parte din joc).
Stabilitatea și predictibilitatea rețelelor mafiotice de sens vor perpetua la nesfârșit acest fenomen.
Fenomenul nu va fi oprit prin execuția publică, la tv, a sărăntocilor rețelei, care au avut neșansa de a trage paiul scurt al pariului de desemnare a vinovatului de serviciu.
Demolarea trebuie să înceapă prin torpilarea postamentului pe care au fost puse statuile idolilor falși, eternizați pe post, ai sistemului.
Notă: așa cum se va vedea în episodul II, germenele auto-distrugerii există chiar în ADN-ul acestui sistem. Leii, care preiau puterea prin violență, sunt înlocuiți de vulpi, care preiau puterea prin viclenie. Masele, sătule de corupție și de reguli din care Dumnezeu a fost evacuat, alungă vulpile de la putere, prin intermediul unor lei noi, prin violență. După care reapar vulpile.
Este o lege sociologică, după cum o califica Vilfredo Pareto.
*explicația mai detaliată face obiectul episoadelor I – III.
**nota bene: e o lume care se mândrește că este „modernă”, digitală, evoluată, progresistă, dar în fapt e o lume care a regresat cognitiv și comportamental către evul mediu.

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - Polarizarea socială, circulația elitelor și statul paralel Episodul I

  

Polarizarea socială, circulația elitelor și statul paralel

Episodul I
Un sociolog italian, Vilfredo Pareto, a teoretizat conceptul de „circulație a elitelor”. În Tratatul de sociologie generală, subintitulat Mintea și societatea și publicat în anul 1917, Pareto a arătat că elitele se nasc, cresc și decad într-o mișcare ciclică, intermeinabilă. Atât din nevoia omului de autodepășire și propășire, cât și din nevoia elitelor de primenire, de regenerare, se creează natural o circulație de jos în sus a elitelor. Ca și când ar urca într-un ascensor social, indivizii înzestrați trec dintr-o pătură socială pauperă sau amorfă, într-o zonă rarefiată, a elitelor, indivizii ratați sau ruinați decad, iar elitele degenerează în mod colectiv. Când ascensorul social se blochează, apare violența socială și izbucnesc revoluțiile.
Teoria circulației elitelor poate proba și explica mult-hulitul concept de stat paralel (profund, abscons).
Conform lui Vilfredo Pareto, orice societate cuprinde 2 categorii de populație: cea inferioară, o clasă lipsită de merite, total străină conceptului de organizare socială, cu o influență minimă sau nulă asupra guvernării, și cea superioară, adică elita. Așadar, societatea trebuie să fie condusă de elite, pentru că masele nu știu a se organiza. Elita are un rol pozitiv în istorie, fiind chiar salvatoare a maselor*. Cu cât elita e mai rarefiată și mai sus-pusă, cu atât e mai eficientă.
De precizat că Mihai Eminescu, în scrierile sale politice, avea o perspectivă radical diferită. În concepția eminesciană, elita, alias „pătura superpusă”, este în realitate forța dezorganizatoare și irațională care subjugă clasele pozitive și „țara reală”, prin haosul pe care îl generează corupția și impostura lor. În mod curios, această descriere a elitelor negative, făcută cu peste 150 de ani în urmă de Eminescu, definește aproape perfect prostocrația actuală din România și din UE. Realitățile pe care le-am trăit în ultimii 15 ani probează că cea mai sigură cale către auto-distrugerea lumii contemporane este încredințarea problemelor globale spre rezolvare elitelor globale auto-mandatate …
În termeni oarecum diferiți, adepții așa-numitei meritocrații ajung la concluzia lui Pareto – că elita trebuie să conducă. Pentru „meritocrați” și simpatizanții lor elitiști, democrația este tot atât de rea ca și autocrația, căci permite „tirania” maselor needucate contra minorității meritorii, iar masele de votanți sunt total incompetente. De aceea, societatea trebuie condusă de meritocrați, plasați dincolo de emoționalitatea gregară a maselor și imuni din punctul de vedere al răspunderii.
Adevărul este că în societate există nu numai o elită pozitivă, aristocratică sau înobilată prin idealuri înalte și străduință, ci și o așa-numita „elită cu sens minus”, care este o contra-selecție a meritelor, bazată pe etichete false și pe apartenența la rețelele mafiotice de sens. Aceste etichete, remarcate atât de Pareto, cât și de Eminescu, indică în mod fals apartenența la o elită. Este ceea ce noi numim, mai sugestiv și emoțional, ciocoi, vechi sau noi. Odată ce intră în joc aceste „etichete”, apare și o circulație pe orizontală. Elitele pozitive sunt deseori înlocuite cu elitele cu semn minus, adică, „etichetele” (persoane care nu sunt elite propriu-zise, ci simulanți).
Când elitele pozitive întră într-o rutină auto-satisfăcută și o stare de apatie, sunt înocuite cu falsele elite, care câștigă poziția socială prin viclenie și corupție.
Degenerarea elitelor determină, de asemenea, revoluții, care vin de fiecare dată pe valuri de violență. Elitele pozitive exercită puterea în mod (aparent) natural, legitim, dar și ca urmare a unor conspirații (uneltiri). Vechile elite sunt înlocuite prin forță de uneltitori.
Deoarece aristocrațiile fac parte din pătura superioară a elitelor, iar acestea nu sunt nici pe departe veșnice, ci supuse unui proces de decădere care se va solda cu dispariția lor, istoria este, după expresia lui Pareto, un „cimitir al aristocrațiilor”.
*din acest punct de vedere, se poate spune că sună cel puțin interesant termeni și sintagme ca: „frontul salvării naționale”, „uniunea salvați România”, „planul național de redresare și reziliență”, „save planet Earth”, „there is no Planet B”

Avocat Elena Radu - Prin imprumuturile contractate de Romania s-a vandut suveranitatea poporului roman

Prin imprumuturile contractate de Romania s-a vandut suveranitatea poporului roman

PNNR: sa facem, sa dregem, sa dam legi ca e jalonul x in PNRR, sa renuntam la orice ca ne da UE bani.
Si uite asa s-a lasat impresia ca UE ne da banii aia degeaba, ca suntem draguti si frumosi.
Dar v-ati gandit de ce ne impune Comisia Europeana diverse?
De ce zbaterea de acum că trebuie sa fie marite impozitele si taxele si numai cum vrea Comisia Europeana?
Simplu. Banii aia din PNRR nu ni se fac cadou. Banii aia sunt imprumuturi pe care ni le da UE, iar noi pentru ei executam orice.
Am renuntat la multe si renuntam in continuare si asta pentru ca in PNRR au scris: jalonul x, vom face asta ... renuntam la .... si UE da y milioane euro.
PNRR -ul e de fapt un contract de imprumut in care scrie ca UE ne da bani daca renuntam la ..., iar prin intermediul lui s-au impus Romaniei toate ”strategiile mondiale„, cu o obligatie aici, una dincolo.
Cei care vorbesc despre ”Agende” sunt catalogati conspirationisti. Insa, ce sa vezi? In notele de fundamentare ale proiectelor de acte normative ROMANESTI se invoca ”Agenda..”. Daca nu credeti, va atasez extras din Nota de fundamentare a proiectului de HG cu Strategia de va ccina re 2023-2030, cea cu privire la care unii ati zis ca nu va intereseaza ca nu scrie expres OBLIGATORIU in ea.
De multe proiecte de acte normative adoptate nu v-a pasat ca nu scria expres termenul OBLIGATORIU in ele si nu stiti sa le cititi ca sa vedeti ”chichitele” bagate: un cuvant ici, o expresie mai incolo, care tot aia va insemna cand vor fi puse in practica ”OBLIGATORIU”.
Va mirati de ce eliminarea ”pensiilor speciale” o impunea Banca Mondiala?
Tot de aia o impunea, ca este creditor si asa au semnat contractul de imprumut ca sa poata sa impuna ce vrea pentru a isi recupera banii, indiferent de impactul asupra cetatenilor.
Cine sunt creditorii reali ai Romaniei?
Care au fost conditiile pentru acordarea imprumuturilor Romaniei?
La ce a renuntat Romania si ce a cedat ca bunuri si putere de decizie cand a semnat contractul de imprumut?
Cand s-au incasat banii imprumutati si pe ce s-au folosit?
Habar nu avem. Nimeni nu ne spune.
Ba iese primul Ministru si spune ca el nu a aflat unde sunt 200 miliarde lei.
Datoria publica a Romaniei la sfarsitul lui iunie 2023 era de 724,77 miliarde lei, din care 354,266 miliarde lei este datoria generata in perioada 01 ian 2020 - 30 iunie 2023.
Unde sunt cei 354,266 miliarde lei?
De ce i-am luat? Ce s-a facut cu ei?
La ce a renuntat Romania pentru aceste imprumuturi?
Suveranitatea poporului roman a fost VANDUTA prin intermediul acestor contracte de imprumuturi (indiferent ca poarta titlul de PNRR, Acord de imprumut etc).
De aceea TOTI strainii impun ce vor Romaniei ca si politici publice pe care in mod obligatoriu trebuie sa le implementeze, iar parlamentarii nostri (care cica sunt mandatarii nostri sa ne reprezinte) nu fac altceva decat sa se conformeze.
Acum vor să ne majoreze impozitele si taxele pentru ca avem deficit bugetar. Insa, procentul de deficit si impozitele se IMPUN de Comisia Europeana. Care va fi impactul asupra cetatenilor romani?
Putin ii pasa Comisiei Europene. Ea are ”o responsabilitate față de contribuabilii europeni”.
Nu credeti? Cititi articolul acesta ca sa vedeti ce s-a discutat in prealabilul vizitei pe care o va face Ciolacu la Bruxelles la sfarstitul saptamanii: Vești rele de la Bruxelles: Guvernul nu i-a convins pe oficialii UE, care cer o singură cotă de TVA. Ar duce la scumpirea alimentelor
Asa ca CIOLACU inainte de toate sa faca bine sa prezinte public situatia cu toate contractele de imprumut incheiate de Romania pentru datoria publica de 724,77 miliarde lei pe care Romania o avea la luna iunie 2023.
Sa ne spuna la ce a renuntat Romania pentru banii respectivi si UNDE s-au dus banii?
Pentru banii aia imprumutati s-au vandut resursele nationale ale Romaniei sub ”masca” concesiunilor pe 2 lei.
Pentru banii aia imprumutati, resursele Romaniei sunt exploatate de straini fara sa plateasca impozite Statului Roman (platesc 2 lei sau deloc, ca li s-au dat ”facilitati fiscale” ca sunt investitori).
Pentru banii aia imprumutati noi platim cu varf si indesat:
- nu numai taxe si impozite;
- platim cu libetatea noastra pentru ca in fiecare lege care se adopta si strategie care se pune in practica prin actele normative ni se ia putin cate putin din viata asta a noastra pamanteasca (putin cate putin din fiecare drept si libertate a noastra fundamentala pana nu o sa mai avem nimic, adica incet incet cate o interdictie sa mai exercitam vreo activitate, cate o interdictie de a mai avea vreo putere de decizie asupra propriului corp, cate o interdictie de a mai putea lua decizii cu privire la proprii copi, cate o interdictie de a mai putea sa cresti ce animal vrei in ograda, cate o interdictie de a mai putea cultiva ce legume si cereale vrei pe terenul proprietatea ta si tot asa).
Si uite asa, vom ajunge sa nu mai avem nimic: ca tara si ca om.
Toate deciziile le vor lua altii pentru noi si noi ne vom minti ca vin urmatoarele alegeri si vom face rahatul praf.
Deciziile nu se mai iau de romani si de reprezentantii alesi ai poporului roman.
Deciziile se iau de straini carora putin le pasa de impactul asupra Romaniei si asupra cetatenilor Romaniei.
ASTA TREBUIE SA INCETEZE!
Daca nu veti intelege si nu vom face tot ce putem ca sa stopam asta: NE DUCEM DRACU ca tara si ca oameni!

luni, 28 august 2023

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - Crime as a service. Episode II

Crime as a service. Episode II.

Cu ajutorul sfaturilor neprecupeţite ale principalilor consultanţi globali (auto-denumiţi, semnificativ, The Fat Four ...), corporaţiile multinaţionale reuşesc să economisească, sub forma optimizării fiscale, 1.000 de miliarde de euro anual, la nivelul întregii UE.
În acelaşi timp, principalii consultanţi globali consiliază instituţiile UE, pentru 4 miliarde de euro pe an, în privinţa politicilor publice de ... evitare a evaziunii şi optimizării fiscale (adică, a trans-evaziunii).
[…]
Aceste mari concernuri de consultanţă prestează şi servicii de andosare "ştiinţifică" a tuturor nebuniilor ideologice din ultimii 15 ani, menite a remodela omul şi societatea, în vederea aşa-zisei "mari resetări". Politicile adoptate cu "legitimitatea" acestor sfaturi ultra-competente au distrus economia europeană, au sărăcit populaţia, au acutizat polarizarea socială bogaţi-săraci, au adus pe lume "principiul" privatizării profitului şi al socializării pierderilor şi, cel mai grav dintre toate, au edificat, pas cu pas, totalitarismul sanitar - digital - climateric de tip chinezesc, intitulat, parcă auto-ironic sau în dispreţul inteligenţei omului obişnuit, "ordinea mondială liberală bazată pe reguli".
Banii publici alocaţi acestor politici economice, sociale şi ecologice au finanţat aproape exclusiv corupţii, care au devenit şi mai puternici, şi mai greu de combătut.
Când politicienii actuali şi influencerii îşi rup cămeşile de pe ei de foculeţ patriotard ce îi cuprinde, deplângând faptul (real) că fondurile europene nu iau calea fermierilor şi antreprenorilor români oneşti şi meritorii, poate că n-ar fi rău să le puneţi în faţă această cruntă realitate, a "muncii cu cartea" depusă de mega-consultanţii globali, care discriminează, fură, moşmondesc proceduri, aranjează caiete de sarcini şi manipulează angajaţi - marionetă, fie să tacă în mod conspirativ, fie să dea forward problema, pentru a o "rezolva" colegii lor din corporaţii, în aşa fel încât corupţii să prospere şi să îşi consolideze monopolul.
Când vă oripilaţi neo-liberal/libertarian că amărâtul care primeşte de la stat 100 de lei pe lună este leneş şi nu merită, gândiţi-vă mai degrabă la "leneşii strategici", plantaţi în administraţia publică pentru a tăcea, pentru a fi complice, pentru a da forward caşcavalului public şi pentru a face fundul lat, lanţ la gâtul porcin şi ghiul de cocalar pe deşti. Pe aştia îi plătim noi, toţi, din munca noastră. Nu mai fiţi ipocriţi şi faceţi eforturi de a scăpa de orbirea fariseică pe care v-o predau ONG-urile globaliste şi influencerii progresişti.

sâmbătă, 26 august 2023

Profesor.Univ.Dr.Silviu Gurlui - Romania are nevoie de capacitati mari de productie a energiei electrice

Romania are nevoie de capacitati mari de productie a energiei electrice

Ma uit la productia energetica din resursa hidro. In perioada asta, capacitatea de productie a scazut cam de 2 ori fata de lunile aprilie, mai, iunie. Atunci, in loc sa ne protejam rezervele, noi exportam energie. Sa vedem unde ajungem.

Daca seceta continua in asa fel, daca vint nu va fi, posibil sa fie necesar sa importam foarte mult. Asta inseamna costuri. Logic, costutile de import sunt mai mari decit costurile de productie interna.
Este incredibil. Noi, dupa anii 90, aveam o productie de aproximativ 17000 MW, fara foto, fara eoliene. Acum, cu foto, cu eoliene, abia acoperim din productie, circa 6000 de MW si mai importam si circa 1000 MW. Diferenta de la 7000 la 17000 este industria (lipsa ei). Industria grea (combinate, topitorii, etc) sunt istorie. Nu mai avem nimic. Tot minereul, toate deseurile metalice se duc in Turcia.
Noi, daca va trebui sa resuscitam o industrie mai serioasa, cu ce sa o intretinem? Noi n-avem curent in tara nici pentru consumul populatiei. Asadar, se impun noi capacitati de productie. De urgenta, macar 2 reactoare nucleare ~ 2000 MWh, refacerea/retehnologizarea/ cresterea capacitatii centralelor pe carbune + gaz.
Pe fond, trebuie sa stim ca daca nu investim in tehnologie, multa vreme nu vom rezista. Panourile, eolienele au eficienta cind sunt conditii de mediu. Cit nu, trebuie sa avem capacitati complementare, inovative.

DE CE CEI ”VACCINAȚI” EMIT SEMNALE BLUETOOTH ?!

 


DE CE CEI ”VACCINAȚI” EMIT SEMNALE BLUETOOTH ?!

SOLICITĂM AUTORITĂȚILOR COMPETENTE ȘI CU RESPONSABILITĂȚI ÎN DOMENIUL SECURITĂȚII NAȚIONALE SĂ INVESTIGHEZE, CONFIRME SAU INFIRME ȘI SĂ PREZINTE UN RĂSPUNS CLAR DE CE CEI CARE AU PRIMIT SERURILE ”ANTI-COVID”, EMIT SEMNALE BLUETOOTH.

Vă solicităm o dată cu asta și un răspuns față de fenomenele magnetice prezente la locul injectării cu serurile ”anti-covid”.

Vă solicităm un răspuns clar față de prezența sau absența în serurile ”anti-covid” a nanomaterialelor.

Răspunsurile să aibă în spate experimente, analize de conținut și investigații microscopice asumate de cei implicați în efectuarea lor.
Răspunsurile legate de fișele producătorilor acestor seruri nu le vom lua în considerare.

Mai multe institute și persoane autorizate din întreaga lume confirmă aceste lucruri.
Foarte multe experimente făcute de persoane din întreaga lume și din România, confirmă aceste lucruri.

Mai jos prezint unele concluzii, experimente și păreri despre aceste aspecte.

Am deja imaginea de ansamblu a Lagărului Digital care ni se pregătește, am făcut toate conexiunile !

Ne vor prinși pe toți ca parte într-o rețea a corpurilor noastre umane, vor să știe orice mișcare a noastră, orice abatere de traseu și timp, orice contact cu altă persoană și cu cine, când dormim, când mâncăm, când ne ..., TOT !

Proiectul lor a trecut prin multe faze, cel mai cunoscut fiind recunoașterea facială. Identificarea facială nu era cea mai de preferat, avea erori, depindea de câmpul vizual, există tehnici de camiflare și chiar măștile pandemice le-au dat de furcă.

Idealul lor de bază a rămas aceeași, ciparea întregii populații.
Orice document cu cip, orice telefon smart, orice brățară de urmărire, toate aceste deși pe permit în mare parte monitorizarea activităților și locației noastre, au un mare desavantaj, sunt detașabile de corpul nostru, adică ele pot să se afle în altă parte față de noi, fie că lăsăm telefonul sau în schimbăm cu altă persoană, fie că nu purtăm la noi actele cu cip, fie că cei monitorizați cu brățară reușesc să o desfacă și să o lege de coada unui câine. 🙂
E clar că nu e o modalitate de monitorizare sigură pentru ei.

Au început apoi să promoveze cipul implantat sub piele, au prezentat toate avantajele posibile, cum nu mai ai nevoie de chei, cum nu mai ai nevoie de card bancar, de buletin, cum casele inteligente știu că ai ajuns acasă etc.
Nu a prins, prea puțini idioți au solicitat un astfel de implant.

Așa cum am spus și în alte scrieri, tot ce fac, fac acoperiți de acordul nostru, așa că ... ei trebuie să găsească mereu metode de obținere a acordului scris pentru chestiile astea, așa că au găsit soluția. Cipul vine la pachet cu injectarea unui ser pentru care-ți dai acordul, mă refer la așa numita ”vaccinare” anti-covid.

Deci scopul lor principal este ciparea oamenilor, din acest motiv sunt așa de disperați ca să ne vaccinăm toți, mă rog, 95% dacă-i excludem pe EI și câteva marionete pe care le au în toate țările lumii în posturi cheie.

Din acest motiv se vorbește de noi generații de ”vaccinuri”, de noi tehnologi și chiar de alianțe dintre producători vechi de vaccinuri și companii de dezvoltare a tehnologiilor electronice sau bionice. (PFIZER - BIONTECH)

Dar, vorba lungă, sărăcia omului !

Identitatea Digitală, Orașele de 15 Minute, Rețeaua de Corpuri Umane.

Cum punem umărul la construcția Lagărului nostru Digital.

Până acum am tot făcut presupuneri, probe, conexiuni. Mai jos vă prezint concluziile aproape sigure în ceea ce privește ciparea oamenilor prin acoperirea unui consimțământ viciat care se dă de fapt pentru un cu totul alt scop prezentat ca fiind principal, dar care are cu siguranță în termeni greu de interpretat și consimțământul pentru introducerea de nano-dispozitive electronice în organism.
Pe scurt, prin administrarea noilor seruri se introduc în corpurile celor injectați și nanotehnologii de identificare digitală care comunică wireless cu dispozitive din exterior. Fiecare corp uman injectat devenind astfel la rândul lui un dispozitiv conectabil în rețea.

Dispozitivele exterioare de conectare pot să fie orice dispozitiv obișnuit care comunică prin bluetooth, dar și dispozitive speciale în acest scop.

Dispozitivele speciale sunt folosite în locurile în care se face identificarea persoanelor, aeroporturi, vamă, poliție etc., dar sunt și amplasate în acest scop în diferite locuri.
Noile lămpi de pe stâlpii de iluminat au astfel de dispozitive pentru monitorizarea deplasării pe drumurile de circulație. Toate drumurile din interiorul orașelor digitale vor avea montate astfel de dispozitive din loc în loc pe toată lungimea lor, locuințele, clădirile în sine vor avea de asemenea un astfel de dispozitiv de identitate digitală a clădirii. Drumurile dintre orașe vor avea de asemenea astfel de dispozitive, montate cel mai probabil în lămpile stradale de ilumnat, unde au și sursă de alimentare. Cred deci că noile lămpi de iluminat conțin de fapt niște dispozitive raspberry pi de conectare bluetooth și probabil emit și unda purtătoare destinată alimentării cu energie a nanocipurilor.
Pentru pusnici și cei care vor evada din pușcăriile digitale, au deja implementat sistemul ”Radarul Pădurilor” care se folosește la fel ca toate celelalte de acoperirea în spatele unui fals scop perceput de mase ca fiind unul benefic și justificat.
De precizat faptul că în absența fundalului electromagnetic, adică în zone lipsite total de prezența undelor electromagnetice (zone fără semnal), nano-cipurile celor ”vaccinați” încetează să mai emită adresele MAC.
Acest fapt a fost constatat și de echipa lui dr. Pedro Chavez Zavalo, președintele Coaliției Mondiale pentru Sănătate și Viață (COMUSAV), în cadrul experimentelor făcute pe marginea cărora au realizat documentarul BLUETRUTH. Dovada științifică că vaccinații emit un semnal Bluetooth. IoB, IntraBody, Nano Network
Biografia de la baza acestor investigații, aici :
Resumen del fenómeno MAC y la red intracorporal de nanocomunicaciones

Ca urmare a unui număr foarte mare de corpuri umane care urmează să fie implantate în acest mod ascuns, volumul de date colectat din rețeaua corpurilor umane devine unul considerabil, iar pentru transmisia în timp util a datelor e nevoie deci de o comunicare cu serverele centrale de monitorizare a tuturor oamenilor de pe Pământ de viteză mare, iar aici faceți conexiunea cu implementare pe repede înainte a rețelelor 5G și în curând 6G.

Ca un paradox, toate acestea se implementează cu ajutorul viitorilor sclavi digitali, ei nefiind conștienți și neînțelegând exact ceea ce fac.
O să explic pe parcurs cu câteva exemple cum fac asta.

Cum, lucrezi la SRI ? Ți-au spus că te protejează și că te injectează cu ser fiziologic, dar au folosit seringa dedicată ? Pfff... tocmai ce ți-au tras-o și ție ! Și tu ai fost doar un idiot util pentru ei.
Nu-i nimic, încă nu-i târziu să înțelegi că ești doar folosit, doar o unealtă pe care nu dau doi bani.
Tocmai ce-ai fost marcat precum o oaie !

E valabil și pentru voi medicii, pentru toți cei care vă credeați protejați de sistem, e valabil pentru toți cei care ați pus umărul la această acțiune criminală.
Fiecare sunteți pentru ei, o altă oaie în Mall ! 😀

Ca să înțelegeți, citiți tot și mai ales, pentru că aveți tot ce vă trebuie la dispoziție, verificați singuri.

Toate invențiile, brevetele, dispozitive, aplicațiile software etc., au fost dezvoltate cu un alt scop aparent, de obicei care vizează protecția, sănătatea și confortul oamenilor.
Aceste brevete, invenții, dispozitive și aplicații software au fost în mare parte dezvoltate ca urmare a unor teme și sponsorizări guvernamentale.
Toate acestea pot primii însă o altă aplicabilitate, fapt care probabil a fost în mod premeditat avut în vedere de la început.
De exemplu,funcțiile de identitate, dar și multe altele ale smartphonului, brățărilor fitness, sau de monitorizare medicală, ale dispozitivele de traking etc., pentru care au fost dezvoltate inițial aplicațiile software, protocoalele de comunicație etc., pot să fie preluate de un cip sau nano-cip implantat prin consimțământ direct sau prin consimțământ viciat făcut într-un mod ascuns, de obicei la pachet cu unele avantaje reale sau aparente.

Acum o să încerc să prezint fapte concrete, brevete și experimente care confirmă o astfel de ”nebunie”, pentru a înțelege pe ce mă bazez când fac astfel de afirmații.

Cei vaccinați emit coduri de adrese MAC prin bluetooth !
Asta e posibil doar dacă o dată cu procedura ”vaccinării” au primit și un nano-cip.
Cum ?! Există mai multe posibilități, totuși rămân la una dintre primele mele supoziții, respectiv nano-cip premontat în acul seringilor destinate ”vaccinării”.
Nano-cipul preinstalat în acul seringii, e împins de serul injectat și ajunge astfel în corpul celor ”vaccinați”.
Să ținem seama că dintr-un flacon de ”vaccin” conținea 5-6 doze, iar dacă nanocipurile ar fi fost în acest ser, nu exista garanția distribuiri uniforme a lor, respectiv unul putea să primească 2 sau trei nano-cipuri, iar altul nici unul.

Menționez faptul că informațiile privind dispozitive auto-asamblabile, care formează routere wirereless sau alte dispozitive din nano-elementele conținute în aceste seruri, le consider parte din diversiunea care dorește decredibilizarea celor care încep să înțeleagă aceste aspecte. Oricum, dacă chiar ar exista o astfel de tehnologie, cu siguranță că nu am vorbi de o tehnologie pământeană.

Cipul wireless de mărimea unui bob de sare chiar există !
Cipul wireless de mărimea unui bob de sare.

Aceste nano-cipuri suficient de mici cât să încapă și să fie ”premontate” în acele seringilor existau mai de mult, dar cu scop medical, de monitorizare și transmitere la experior a parametrilor medicali de funcționare a organismului pacienților. Aceste cipuri puteau transmite la exterior informații despre glicemie, ritm cardiac, tensiune arterială etc.
”Cercetătorii științifici de la Columbia University School of Engineering and Applied Science cred că au dezvoltat cel mai mic sistem cu un singur cip din lume.
Vizibil doar cu ajutorul unui microscop, un cip injectabil de mărimea unui bob de sare ar putea transforma dispozitivele electrice implantabile în oameni. Dispozitivul are doar 0,1 mm cubi în volum (comparabil cu dimensiunea unui acarian de praf) ”
Acest cip a fost dezvoltat să comunice cu exteriorul în ultrasunete, ca urmare a limitărilor datorate raportului de mărime dintre lungimea de undă a frecvenței emise și dimensiunea cipului. Între timp sunt convins că tehnologia a trecut peste aceste limitări și dacă a fost posibilă realizarea unui nano-cip cu ”difuzor”,e clar mult mai simplu de realizat unul la care comunicarea se realizează prin unde electromagnetice din spectrul comunicațiilor bluetooth.
Amănunte aici :
Tiny, Wireless, Injectable Chips Use Ultrasound to Monitor Body Processes
Cipul wireless de mărimea unui bob de sare

Nivelul de dezvoltare tehnologică pământean a ajuns deci la capacitatea de a realiza nano-cipuri care ar putea să fie premontate în acul seringilor.

Considerente.
Câmpul EMF măsurat în proximitatea celor vaccinați, chiar la locul în care au primit vaccinul este crescut ca și cum ceva emite semnale radio de sub pielea lor. Nu e nevoie de un cip cu emisie puternică (vezi tehnologia BLE - Bluetooth Low Energy), ci e suficient cât să se conecteze cu smart-phonul persoanei sau cu alte dispozitive bluetooth din proximitate.
Restul funcțiilor, cum ar fi GPS-ul, se bazează pe telefon sau pe celelalte dispozitive cu care se stabilește conexiunea.
Imediat după”vaccinare”, în zona în care au primit ”vaccinul”, așa zisul vaccin, (pentru că vorbim din nou de o acoperire a unui scop ascuns sub mobilul și pretextul prevenției medicale prin vaccinare) s-au observat fenomene magnetice, monezi sau alte obiecte feroase fiind atrase de elementele din ser care încă se află în țesutul din aceea zonă.
Grafenul este un nano-material clar dovedit de mai multe analize spectrometrice și vizualizări la microscop, unul din compușii acestor seruri.
Concluzie.
Ca urmare a faptului că cei vaccinați emit prin bluetooth coduri cu adrese MAC e clară legătura că prin vaccinare se implantează deci un nano-cip de identificare digitală, o etichetă digitală (care poate fi chiar adresa MAC a cipului)
Adică fiecare ac de seringă de unică folosință, are un nano-cip deja ”pe țeavă”.
Nu se știe inițial cine ce cip (număr de serie) a primit, dar ulterior numărul de serie al dispozitivului detectabil prin bluetooth, e asociat CNP-ului persoanei, adică identității reale, în mod automat de diferite sisteme de verificare a documentelor de identitate cu cip, prin asociere cu codul cipului RFID din pașaport sau carte de identitate, cu codul QR al respectivei persoane etc. După asociere se poate renunța și la brățările și/sau aplicațiile de certificare a vaccinării cu cod QR, baza de date atribuind numărului de serie al cipului implantat ID-ul persoanei. Toate datele fiind bineînțeles stocate într-un server, cip-ul având doar rolul de certificare a identității.

În acest fel au fost identificați cei care s-au ”vaccinat” la chiuvetă, aveau cerificat de vaccinat, dar nu emiteau cod MAC.
Parte a diversiunii cred că este și noile sisteme de identificare cu palma, facială, etc. Pentru acces sau plăți, scopul fiind decât acela de a ne da un fals răspuns al modului în care sunt identificate persoanele. (probabil pentru activarea plății cu palma, există condiționarea vaccinării și tot așa)

Sursa de energie.
Cum se alimentează aceste nano-cipuri, de unde-și iau energia de alimentare ?
Am presupus inițial mai multe variante, dar concluzia finală este că alimentarea acestora se face din fondul de poluarea electromagnetică (în registrul de 2,4 Mhz) și/sau de la o undă purtătoare emisă special în acest scop de dispozitivele speciale de citire a identității digitale, aflate sau pentru utilizare în zone ecranate sau departe de raza de acoperire a semnalului.

Atribuirea adreselor MAC (Media Acces Control)
De ce nu putem atribui noi adresele MAC afișate în proximitatea celor vaccinați, identității lor, adică să ne facem propria noastră bază de date, respectiv codul
MAC : 45:7E:66:2A:28:91, aparține lui Popescu Ion.
Adresele MAC se schimbă randomize la perioade de timp determinate, precum codurile digipass-urilor bancare. De fapt protocolul bluetooth folosit face acest lucru.
În acest fel identității unei persoane îi corespund o multitudine de adrese MAC, care sunt atribuite identității acesteia doar de către serverele care cunosc algoritmul sau șirul de adrese din care aceea adresă MAC face parte.
Datele de localizare se transmit de fapt din dispozitivul cu care aceste nano-cipuri se conectează, prin tehnologia Crowd GPS (GPS-ul Mulțimilor), similar cu acele trak-uri de urmărire care au ajutat de fapt la dezvoltarea softurilor necesare.

Dezvoltarea programelor software.
Cum au dezvoltat softurile de monitorizare a celor nano-cipați prin ”vaccinare” ?
Cum sunt folosiți IT-ști, fără ca aceștia să știe pentru ce lucrează.
Eu știu în România de o temă de proiect la care au achiesat mai multe firme de IT. Sunt convins că această temă de dezvoltare software a fost lansată în toată lumea.
Proiectul viza (falsul motiv oficial) localizarea clienților în supermarket pentru vezi doamne, studii de marketing, optimizarea așezării produselor în magazin etc.
IT-știlor li s-a spus că se vor monta din loc în loc în supermarket niște dispozitive raspberry pi, iar pe cărucioarele de cumpărături niște dispozitive de traking bluetooth (BLE), acelea sub formă de bănuț. Sunt aproape sigur că de fapt era vorba de dezvoltare de aplicații de localizare a corpurilor umane, dar au inventat acest pretext. Ceea ce credeau IT-știi că o să se monteze pe căruciorele de supermarket, e ceea ce emite adresele MAC din cei vaccinați, iar dispozitivele raspberry pi e ceea ce montează ăștia peste tot, dar mai cu seamă pe (în) lămpile stradale, pe toți stâlpii.
Localizarea se bazează pe nivelul de semnal (aproximarea distanței) și zona de intersecție a semnalelor de la două sau mai multe dispozitive staționare, respectiv raspberry pi, iar algoritmul softului permite vizualizarea bidimensională a traseului de deplasare, timpii de staționare etc.
Multe proiecte software au fost dezvoltate sub pretextul oficial de urmărire a contacelor dintre oameni pentru achetele epidemiologice. Respectiv stabilirea persoanelor cu care a fost în contact sau s-au aflat în proximitatea cuiva găsit pozitiv pentru un presupus virus. Aplicațiile se bazau pe intersecția câmpurilor de emisie bluetooth și pe puterea semnalului telefoanelor aflate în posesie. Multe telefoane erau deja legate cu identitatea utilizatorului, iar prin aplicațiile de certificare a ”vaccinării” se cunoștea și statusul vaccinal al utilizatorilor.

Orașele de 15 minute - viitoarele lagăre digitale

Căile de circulație din orașe și apoi căile de legătură dintre orașe sunt primele vizate pentru monitorizare.
După cum vedeți, tot din finanțări guvrnamentale, în toate localitățile din România (și din lume) se lucrază intens la conectarea subterană a stâlpilor de iluminat.
Așa cum ce-am obișnuit, sub falsul pretext de realizare a unui sistem de iluminare inteligent, automat sau controlabil de la distanță, sau sub pretextul mutării prin subteran la legăturilor aeriene dintre stâlpi, se realizează de fapt infrastructura de montare a distozitivelor fixe de localizare prin BLE. Noile tipuri de lămpi de iluminare stradală au deja premontate aceste dispozitive și probabil că și partea de comunicare a datelor către serverele aferente. Cei implicați direct în realizarea acestor lucrări, habar nu au că pe lângă scopul aparent de sistem inteligent și monitorizat de iluminare (considerente ECO, consum mic de energie și alte bla-blauri) de fapt instalează și sistemul staționar cu punctele de localizare. De la proiectanți la montatori, habar nu au ce conțin acele lămpi sau cred că aceea parte electronică este pentru controlul iluminării. Sunt că nimeni nu a stat să investigheze asta și probabil că nici nu ar putea înțelege prea mult. E ca și cum în televizorul pe care-l cumpărați, există și o parte electronică pentru monitorizarea (contorizarea) timpilor petrecuți pe diferite programe TV, câți dintre voi sau dintre depanatorii TV (care schimbă module cu totul) și-ar da seama de asta ?

O să citez mai jos fragmente din informațiile oficiale despre protocoalele bluetooth, brevete de invenții și aplicații software care au legătură cu monitorizarea celor ”vaccinați”, chiar dacă scopul lor oficial inițial a fost altul.

Vezi protocoalele bluetooth :
IEEE 802.15.5: Mesh Networking [ editare ]
IEEE 802.15.5 oferă cadrul arhitectural care permite dispozitivelor WPAN să promoveze rețelele wireless interoperabile, stabile și scalabile . Acest standard este compus din două părți: rețele de plasă WPAN cu rată scăzută și rețele de plasă WPAN cu rată ridicată. Mesh-ul cu rată scăzută este construit pe IEEE 802.15.4-2006 MAC, în timp ce rețeaua cu rată ridicată utilizează IEEE 802.15.3/3b MAC. Caracteristicile comune ale ambelor rețele includ inițializarea rețelei, adresarea și unificarea multi-hop. În plus, rețeaua cu rată scăzută acceptă multicasting, difuzare fiabilă, suport pentru portabilitate, traseu de urmărire și funcția de economisire a energiei, iar rețeaua cu rată mare acceptă serviciul multihop garantat în timp.
Rețeaua mesh pentru rețelele IEEE 802.15.1 depășește domeniul de aplicare al IEEE 802.15.5 și este realizată în cadrul grupului de lucru mesh Bluetooth

IEEE 802.15.6: Body Area Networks
Articolul principal: IEEE 802.15.6
În decembrie 2011, grupul de lucru IEEE 802.15.6 a aprobat un proiect de standard pentru tehnologiile Body Area Network (BAN). Proiectul a fost aprobat la 22 iulie 2011 prin Buletin de vot cu scrisoare pentru a începe procesul de Votare a sponsorului. [14] Grupul de sarcini 6 a fost format în noiembrie 2007 pentru a se concentra pe un standard wireless de putere redusă și rază scurtă de acțiune care să fie optimizat pentru dispozitive și funcționarea pe, în sau în jurul corpului uman (dar fără a se limita la oameni) pentru a servi un varietate de aplicații, inclusiv medicale, electronice de larg consum și divertisment personal.
Sursa :IEEE 802.15

Brevetul de invenție Brevet nr.: US 11.107.588 B2 / 31 aug. 2021 dezvoltat sub pretextul monitorizării locației și contactelor interumane a persoanelor în vederea prevenției transmiterii contagioase și a prioritizării vaccinării.

REZUMATUL INVENŢIEI
Următoarea este o listă neexclusivă care include câteva exemple de exemple de realizare ale invenţiei. Invenţia include, de asemenea, exemple de realizare, care includ mai puţine decât toate caracteristicile dintr-un exemplu, şi exemple de realizare care utilizează caracteristici din mai multe exemple, de asemenea, dacă nu sunt enumerate în mod expres mai jos.
Exemplul 1. O metodă anonimizată de tratare a subiecților împotriva unei boli infecțioase cauzate de un agent patogen, cuprinzând:
A. furnizarea unui dispozitiv electronic cu circuite de urmărire a proximităţii pentru fiecare dintre subiecţii menţionaţi;
b. generarea unui ID pentru fiecare dispozitiv electronic menționat;
c. la un eveniment de proximitate, când un anumit dispozitiv electronic al unui anumit subiect este în apropierea unuia sau mai multor dispozitive electronice menționate, unul sau ambele transmite ID-ul sau o indicație a acestuia către unul sau mai multe alte dispozitive și primește un ID sau indicarea acestuia de la unul sau mai multe alte dispozitive, de către dispozitivul electronic particular;
d. generarea, prin respectivul dispozitiv electronic particular, a unui scor care reflectă o tendinţă de proximitate, în conformitate cu o multitudine de ID-uri primite;
...
Exemplul 2. Metoda conform exemplului 1, în care respectiva generare a unui ID cuprinde generarea unui ID având mai puţin de 100.000 de valori potenţiale.
Exemplul 3. Metoda conform exemplului 2, în care respectiva generare a unui ID cuprinde generarea unui ID unic şi, de asemenea, generarea numitului ID ca o porţiune a numitului ID unic.
Exemplul 4. Metoda conform exemplului 1, care mai cuprinde modificarea periodică a ID-ului menţionat.
Exemplul 5. Metoda conform exemplului 1, cuprinzând în plus generarea unui al doilea ID și transmiterea respectivului al doilea ID sau indicarea acestuia împreună cu numitul ID.
Exemplul 6. Metoda conform exemplului 5, în care respectiva transmitere a unui al doilea ID este efectuată numai la o fracţiune din respectivele evenimente de proximitate.
...
Sursa : Brevet nr.: US 11.107.588 B2 / 31 aug. 2021
Methods and systems of prioritizing treatments, vaccination, testing and/or activities while protecting the privacy of individuals

Rețeaua zonei corporale (Body area network)

O rețea de zonă corporală ( BAN ), denumită și rețea wireless de zonă corporală (WBAN) sau rețea de senzori corporali (BSN) sau rețea de zonă medicală a corpului (MBAN), este o rețea fără fir de dispozitive de calcul purtabile. Dispozitivele BAN pot fi încorporate în interiorul corpului sub formă de implanturi sau pastile, pot fi montate la suprafață pe corp într-o poziție fixă ​​sau pot fi dispozitive însoțite care oamenii pot transporta în diferite poziții, cum ar fi în buzunarele hainelor, cu mâna sau în diverse genți. Deși există o tendință de miniaturizare a dispozitivelor, în special rețelele de zonă corporală care constau din mai multe unități de senzori corporale miniaturizate (BSU) împreună cu o singură unitate centrală a corpului (BCU), [8] mai mare decimetru (filă și pad) de dimensiuni inteligente . dispozitivele joacă încă un rol important în ceea ce privește acționarea ca un hub de date sau gateway de date și oferind o interfață cu utilizatorul pentru a vizualiza și gestiona aplicațiile BAN, in-situ. Dezvoltarea tehnologiei WBAN a început în jurul anului 1995 în jurul ideii de a utiliza tehnologii de rețea personală wireless (WPAN) pentru a implementa comunicații pe, în apropiere și în jurul corpului uman. Aproximativ șase ani mai târziu, termenul „BAN” a ajuns să se refere la sistemele în care comunicarea este în întregime în interiorul, pe și în imediata apropiere a corpului uman. Un sistem WBAN poate folosi tehnologiile wireless WPAN ca gateway pentru a ajunge la distanțe mai lungi. Prin intermediul dispozitivelor gateway, este posibilă conectarea la internet a dispozitivelor purtabile de pe corpul uman. În acest fel, profesioniștii medicali pot accesa online datele pacientului folosind internetul, independent de locația pacientului.

Concept
Creșterea rapidă a senzorilor fiziologici, a circuitelor integrate de putere redusă și a comunicațiilor fără fir a permis o nouă generație de rețele de senzori fără fir., folosit acum în scopuri precum monitorizarea traficului, culturilor, infrastructurii și sănătății. Domeniul rețelei de zonă corporală este o zonă interdisciplinară care ar putea permite monitorizarea continuă și ieftină a sănătății cu actualizări în timp real ale dosarelor medicale prin Internet. O serie de senzori fiziologici inteligenți pot fi integrați într-o rețea fără fir purtabilă a corpului, care poate fi utilizată pentru reabilitarea asistată de computer sau pentru detectarea precoce a afecțiunilor medicale. Această zonă se bazează pe fezabilitatea implantării unor biosenzori foarte mici în interiorul corpului uman, care sunt confortabili și care nu afectează activitățile normale. Senzorii implantați în corpul uman vor colecta diverse modificări fiziologice pentru a monitoriza starea de sănătate a pacientului indiferent de locația în care se află. Informațiile vor fi transmise wireless către o unitate de procesare externă. Acest dispozitiv va transmite instantaneu toate informațiile în timp real către medicii din întreaga lume. Dacă este detectată o urgență, medicii vor informa imediat pacientul prin intermediul sistemului informatic prin trimiterea de mesaje sau alarme corespunzătoare. În prezent, nivelul de informații furnizate și resursele energetice capabile să alimenteze senzorii sunt limitative. Deși tehnologia este încă în stadiul ei primitiv, este cercetată pe scară largă și, odată adoptată, se așteaptă să fie o invenție revoluționară în În prezent, nivelul de informații furnizate și resursele energetice capabile să alimenteze senzorii sunt limitative. Deși tehnologia este încă în stadiul ei primitiv, este cercetată pe scară largă și, odată adoptată, se așteaptă să fie o invenție revoluționară în În prezent, nivelul de informații furnizate și resursele energetice capabile să alimenteze senzorii sunt limitative. Deși tehnologia este încă în stadiul ei primitiv, este cercetată pe scară largă și, odată adoptată, se așteaptă să fie o invenție revoluționară înasistență medicală , ceea ce duce la devenind reale concepte precum telemedicina și MHealth .
În viitor fluxul de date se dorește a fi preponderent sau integral digital, e clar că sunt preferabile soluțiile de identitate digitale. mai mult, odată alipit aceast ID Digital, absolut toate interacțiunile personale vor fi posibile doar în baza lui, plățile bancare, conectarea la internet, accesul la locul de muncă, în supermarket sau în instituțiile publice, în spitale ... Acest cip va debloca și permite accesul la întreaga ta bază de date personale (stocate într-un server central), caracteristici biometrice, istoric medical, cazier, locație ... și nu în ultimul rând la scorul de persoană actualizat automat în baza unor algoritmi care vizează tot istoricul comportamentului social.
De aici ... orice persoană e total la mâna sistemului.
Dacă acest sistem se va implementa la scară largă, vom trăi într-un lagăr digital, care deși nu are ziduri sau gratii, ne poate îngrădii sub toate aspectele, iar atunci când sistemul o să ne considere ”oameni inutili” sau indezirabili, se va debarasa de noi foarte ușor, blocându-ne cipul ID.

Leonard Chesca
25 august 2023

Aplicații de vizualizare a codurilor MAC.
Înainte acestea erau vizibile pe orice smartphon, dar prin update-urile sistemului de operare, au ascuns vizibilitatea bluetooth a acestor nanocipuri, la noile generații de android / smartphonuri.

Există totuși aplicații care fac posibilă vizualizarea adreselor MAC :
Bluetooth Scanner :
https://play.google.com/store/apps/details?

BLE Scanner
BLE Scanner (Connect & Notify)

Aplicație utilă pentru verificarea producătorului dispozitivelor (cip-urilor) bluetooth după adresele lor MAC :
Find MAC Address Vendors. Now.
Find MAC Address Vendors. Now.

Vedeți și :
Nano-cipurile ID
Nano-cipurile ID

Cu bluetooth-ul la vânătoare de vaccinați.
https://www.facebook.com/photo?fbid=10225883905112729&set=a.10206599815382538

ȘI DACĂ SERINGILE AU CIP PE ”ȚEAVĂ” ?
ȘI DACĂ SERINGILE AU CIP PE ”ȚEAVĂ” ?

BLUETRUTH - Dovada științifică că vaccinații emit un semnal Bluetooth. IoB, IntraBody, Nano Network - documentar.
LUETRUTH. Dovada științifică că vaccinații emit un semnal Bluetooth. IoB, IntraBody, Nano Network

Video experiment ID Digital - Vaccinați / Nevaccinați :
Poate nu toti vor intelege ce se intampla aici, asa ca voi explica. Este un experiment pe care l-am facut si eu asta vara, este usor. Este vorba despre semnalul bluetooth pe care fiecare din cei intepati, il emit 🙂 Daca zambiti sau radeti, puteti deja sa derulati mai departe sau ma stergeti din lista, pentru ca numai de ras nu este... In caz ca doriti detalii despre cum puteti reface acest experiment, va ajut cu drag. Nu va merge daca aveti telefoanele actualizate la zi(actualizarile constante au avut grija inclusiv de faptul ca aplicatia construita din telefoane de scanare adrese bluetooth sa nu ii arate pe cei intepati, desi ii vede. Astfel, va trebui sa downloadati de pe app store sau google play, o aplicatie separata de scanare bluetooth) sau daca "pacientii" sunt intepati mai recent de doua saptamani(lucru care necesita o explicatie mai lunga... dar nu are rost sa ne pierdem in detalii 🙂 )
https://www.facebook.com/leonard.../videos/916958815615999

Vaccinații morți emit coduri ID prin bluetooth !
Documentar Mortii emit coduri

Experiment pentru determinarea sursei codurilor MAC neatribuite - dr. Geanina Hagima
Documentar Video

Fenomenul MAC și Rețeaua Intracorporală de Nanocomunicații.
Fenomenul MAC și Rețeaua Intracorporală de Nanocomunicații. Un rezumat.

Nanotehnologia din "vaccin":
https://www.facebook.com/story.php...

CONECTAREA WIRELESS A FIINTELOR trans UMANE

CONECTAREA WIRELESS A FIINTELOR trans UMANE

Conectarea Inteligenței Artificiale la creierul uman.

Închisoarea Digitală

ID Digital și chiar mai mult de atât. …

Identitatea Digitală, Scorul Social, Drepturile, Libertățile, Pedepsele și Inteligența Artificială și Armata Digitală Adică Controlul Total.

Ce este internetul corpurilor

Controlul total prin internetul corpurilor.

Internetul Corpurilor

Internetul Obiectelor
Cei din urmă vor fi cei dintâi:


CASH-UL LUI JOHNNY SI COSMARUL BANILOR DIGITALI
CASH-UL LUI JOHNNY ȘI COȘMARUL BANILOR DIGITALI…
CASH-UL LUI JOHNNY SI COSMARUL BANILOR DIGITALI

Eliminarea banilor fizici (cash), primul pas către implantul cu CIP.

SISTEMUL DE CREDITE SOCIALE - RO


Sistemul de credite sociale

INDEZIRABILI, REEDUCABILI și SUPUȘI - liste cu categori de persoane.


Noul Normal - lumea care ni se pregătește !


Lumea ce ni se pregătește de aceste minți bolnave !

Nu vei deține NIMIC și vei fi ... Fericit !

SISTEM DE CRIPTO-MONEDĂ BAZAT PE UTILIZAREA DATELOR DE ACTIVITATE A CORPULUI UMAN.


IMAGINEA DE ANSAMBLU A NOII SOCIETĂŢI HIPERCONTROLATE CE NI SE PREGTĂTEŞTE.


„Următorul lor pas” - Viitorul care ni se pregăteşte.

United States Patent No.: US 11,107,588 B2 ( 45 ) / 31 aug. 2021

PDF

Leonard Chesca
25 august 2023