Sfânta Biserica Ortodoxă

sâmbătă, 27 august 2022

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - În atenția fanilor neaoși, oiropeni sau transatlantici ai „modelului” economico-social chinezesc, eficient, ordonat, care pune „drepturile” colectivului deasupra insignifiantei ființări de furnică/albină lucrătoare a omului normal

În atenția fanilor neaoși, oiropeni sau transatlantici ai „modelului” economico-social chinezesc, eficient, ordonat, care pune „drepturile” colectivului deasupra insignifiantei ființări de furnică/albină lucrătoare a omului normal:

China comunistă nu doar că a implementat cu succes ratingul de cetățean, care clasifică homo sapiens în cetățeni cu portofel digital, sub-cetățeni, paria, non-cetățeni, aruncați extra muros și non-oameni, în funcție de supunerea față de reguli și directive corecte politic.
China nu doar că a construit sute de orașe - fantomă în care urmează a fi încarcerați țăranii și minoritățile naționale, încă liberi și nesupuși.
China nu doar că îi obligă pe cei peste 50 de milioane de creștini pe care îi are să țină în case poze cu Xi sau Li sau Deng sau Mao, liderii partidului, în loc de icoane cu Iiisus sau cu sfinții creștini.
China a dispus ca, până în 2029, Biblia creștină să fie tradusă și adaptată corectitudinii politice agreate de partidul comunist. Va fi o biblie corespunzătoare ideologiei partidului unic, progresistă, inclusivă. Ziariștii americani care au rămas încă lucizi și raționali (vezi 💥👉China is reportedly rewriting the Bible. Here’s why that should terrify us all💥👈) au dat ca exemplu de traducere „corectă politic” a Bibliei, așa cum o știm noi, episodul din Noul Testament cu lapidarea femeii adulterine. Iisus nu mai spune „cel care se știe fără de păcat să arunce primul cu piatra”, ci ia o piatră în mână, o aruncă înspre femeie și spune „și eu sunt un păcătos” ... China va obliga orice preot să utilizeze la liturghii doar această versiune oficială a Bibliei, iar lumea creștină va fi obligată să își semnalizeze virtutea, eventual prin arderea bibliilor aflate deja în circulație.
Idioții utili și progresiștii convinși ai Occidentului (și, desigur, cei neaoși și indigeni) nu vor vedea nimic rău în asta. Dimpotrivă, vor aplauda. Ei oricum cred că Biblia este anacronică, rasistă, conservatoare, neștiințifică... Ei oricum au pus Biblia pe lista monumentelor culturale care trebuie anulate (cancel culture, gen). Că de-aia sunt woke (treziți)...
Dar ce zic ceilalți? Cei care dorm, ignoră, bagatelizează, tac? Probabil că nu prea multe ... În raport de reacțiile la postarea anterioară, unde se vorbește de un experiment social cinic, dar bine venit, care a testat prostia umană și woke-ismul californienilor, în majoritate favorabili interzicerii la vânzare a Bibliei pe Amazon (și, eventual, a arderii exemplarelor tipărite aflate în circulație sau în posesia oamenilor și a bisericilor), n-aș zice că pe ceilalți, adică pe restul trăitorilor acestor vremuri de nebunie și prostificare în masă, îi deranjează prea mult. N-aș zice că oamenii normali, oamenii care se declară credincioși (87% după sondajele de dinainte de plandemie) realizează ce (ni) se întâmplă.
Sau poate că sunt eu prea pesimist...
Doamne ajută - sper să mă înșel eu și să se trezească ei ...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu