Sfânta Biserica Ortodoxă

miercuri, 18 septembrie 2024

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - Ieri, 17 septembrie 2024, la Strasbourg, am fost ales Vicepreședinte al Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR). O înaltă onoare și responsabilitate!

 

Ieri, 17 septembrie 2024, la Strasbourg, am fost ales Vicepreședinte al Grupului Conservatorilor și Reformiștilor Europeni (ECR).  

O înaltă onoare și responsabilitate!

Este o grupare politică în care drepturile individuale, libertatea cetățenească, credința și suveranitatea națională prevalează în fața progresmului prost înțeles și a globalismului totalitar. Sunt, de altfel, și valorile în care cred și pentru care militez din afara și din interiorul politicii, de peste 20 de ani. 

Cu această pârghie sper să pot promova mai eficient și să obțin rezultate palpabile în domeniile pe care le-am exersat în acești ultimi 20 de ani: protecția consumatorului, drepturile și libertățile fundamentale, salvgardarea întreprinderilor de la faliment, piața de capital, banking - ul și drepturile lucrătorilor. 

Vreau, în mod prioritar, ca toți consumatorii să se poată baza pe o infrastructură sănătoasă de protecția a consumatorilor, inteligibilă și ușor de accesat de fiecare cetățean. 

În calitate de vicepreședinte al grupului voi avea un rol notabil în formularea strategiilor politice și în trasarea liniilor de acțiune în cadrul Parlamentului European. Știu, sună a limbaj de lemn, dar e cert că voi putea negocia pentru cei ce m-au trimis aici și voi conta, atât în interiorul Parlamentului European, cât și în relațiile cu alte instituții europene, cu alți actori politici și grupuri, pentru a susține cauzele importante, imediate și pe termen mediu și lung ale ROMÂNILOR.

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu