Sfânta Biserica Ortodoxă

miercuri, 7 decembrie 2022

Profesor.Univ.Dr.Silviu Gurlui - "Portile" Schengen-ului!


"Portile" Schengen-ului!

Spectacol in Austria cu politicienii mioritici ajunsi acolo. Plinsete si vaiete. Atitia ani n-am auzit nimic. Azi se zvircolesc de durere... Nu, nu e nimic intimplator. Culegem roadele incompetentei majoritatii mesagerilor Romaniei in Europa, de mai multi ani.. Pentru ca nu trebuia sa cerem nimic. Nu noi trebuia sa cerem Schegen ci Europa trebuia sa ne invite, onorabil. Si sa ne multumeasca.

Chem romanii sa ramina demni si sa dea cu flit acelor grupuri, acelor politicieni din acele tari din vest care n-au respect pentru noi si pentru valorile tarii, pentru Romania. Macar sa raminem cu capul sus. Le-am oferit cam tot. Si specialisti de top, si doctori, si profesori, si cercetatori, si...., si resurse naturale, si terenuri si paduri, si industrie, cam tot.
Ne lipseste organizarea si disciplina.
Dar nu trebuie sa jignim, sa fim violenti, sa ne comportam haiduceste cu "aceasta umilinta", cu o tara sau alta. Austria (a se citi mediul politic), etc se comporta asa pentru ca le-am oferit aceasta sansa. Reactia noastra e una singura. Sa trecem la treaba, aici, in tara. Sa trecem la treaba, oriunde ne aflam Şi cu gindul la semenii din tara si sa ne aparam sansele cu tarie. Cu tricolorul sus! Picatura cu picatura.
Romani, treceti acasa si hai sa facem Austria si alte tari sa ne respecte. Ne vor respecta cind vom fi puternici. Avem inca resurse mari si cu inteligenta le putem transforma in VALOARE.
Nu vad o tragedie.
Dar vad o oportunitate sa ne resuscitam!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu