Sfânta Biserica Ortodoxă

joi, 8 decembrie 2022

Avocat Elena Radu - Vad postari si mesaje referitor la faptul ca ar vrea parlamentarii deputati sa voteze legea vaccinarii obligatorii


Vad postari si mesaje referitor la faptul ca ar vrea parlamentarii deputati sa voteze legea vaccinarii obligatorii. 

Am facut investigatii ieri. Momentan nu se afla pe ordinea de zi a comisiei pentru sanatate sau a plenului Camerei Deputatilor - 

PLX 399/2017. 

Deci , proiectul asta de lege este depus din anul 2017, tot din 2017 a ajuns in Camera Deputatilor - camera decizionala, adica daca il voteaza, devine lege. 

Periodic, și în 2017 si in 2020 si in 2021 au vrut sa il voteze. 

A fost o reactie negativa a societatii si au fost cetateni care s-au zbatut, au participat la sedintele comsiei de sanatate, au trimis petitii, au protestat pentru ca acest proiect de lege sa nu fie votat si sa nu devina lege. 

Demersurile si reactia publica a cetatenilor i-au oprit pe deputati sa il supuna la vot si sa il voteze pana acum. 

In 22.02.2021 plenul Camerei Deputatilor a trimis proiectul la comisia pentru sanatate ca sa faca raport suplimentar. 

Pana acum nu aparut nici raportul sumplimentar si nici nu a fost pus, din nou, pe ordinea de zi a plenului Camerei deputatilor ca sa fie supus la vot. 

Insa, fiind proiect care se afla in camera decizionala, in ”bunul mers” al acestei camere a Parlamentului Romaniei, oricand poate fi supus votului.

Ne putem trezi intr-o zi ca cer liderii grupurilor parlamentare din Camera Deputatilor  suplimentarea ordinii de zi si sa il supuna la vot in doi timpi si trei miscari. 

Nu ar fi pentru prima data. 

Am vazut ca de multe ori pe proiecte de lege sensibile cu care cetatenii nu sunt de acord, parlamentarii asteapta momentul cand vigilenta cetatenilor este scazuta (ba o sarbatoare, ba perioada de vacante. concedii) si supun repede la vot legi pe acre nu le vrem. 

Eu m-am cam saturat sa stam intr-o permanenta stare de alerta ca sa verificam daca ”ne-o mai trag” parlamentarii cu câte o lege pe care o votează, după care să ne zbatem ca cei care au în atribuții sesizarea CCR sa o faca, iar CCR ul sa declare legea neconstitutionala. 

ROMANII NU VOR VACC OBLIGATORIE!

ROMANII VOR SA LI SE PERMITA SA ALEAGA SINGURI DACA VOR SA SE VACC CU UN VACC SAU ALTUL. 

NU AM AVUT PANA ACUM VREO LEGE A VACC OBLIGATORII SI SUNT VACC CU CARE MARE PARTE A POPULATIEI S-A VACC PENTRTU CA ASA A ALES EA. 

TREBUIE SA AVEM IN CONTINUARE DREPTUL SA ALEGEM DACA VREM SA NE VACC SAU NU CU UN VACC. 

Așa că mizeria de proiect de lege PLX nr. 399/2017 trebuie supus odata la vot si RESPINS!

Deputatii trebuie sa tina cont de vointa poporului!

Nu putem sa stam la infinit cu securea deasupra capului ca li s-a mai dat ordine de la niste unii sa mai adopte o lege pe care noi nu o vrem, iar parlamentarii se apucă să execute ordinele. 

Parlamentarii Romaniei trebuie sa se supună vointei poporului roman. 

Cum poporul roman nu vrea nicio vacc obligatorie, sa puna mana sa se conformeze si sa respinga PLX 399/2017

Avocat Elena Radu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu