Sfânta Biserica Ortodoxă

miercuri, 2 noiembrie 2022

Avocat Velicu Daniel - Clauzele abuzive Raiffeisen Bank au prejudiciat romanii cu peste 20 de milioane de euro in doar 2 ani


Inalta Curte a decis : Executarile silite demarate cu creditele Raiffeisen Bank pot fi reanalizate in Justitie - INTERES MAXIM

Clauzele abuzive ale Raiffeisen Bank au fost dovedite de Inalta Curte de Casatie in mod definitiv, prejudiciul adus clientilor fiind de peste 20 milioane EURO.
Banca nu a informat în prealabil consumatorii despre viitoarele costuri ale produsului financiar, credite în RON, EUR şi CHF, şi drept urmare i-a determinat pe aceştia să ia o decizie - contractarea creditelor respective - pe care altfel nu ar fi luat-o dacă ar fi cunoscut nivelul la care dobânda avea să crească, respectiv costurile pe care nu le-au putut preconiza.
ICCJ si ANPC precizează faptul că diferențele de dobânzi care urmează să fie restituite consumatorilor se ridică la un cuantum de aproximativ 19 milioane de euro, fără dobânzile aferente încasării acestor sume. În situația descrisă, se încadrează 9.155 de credite deschise la Raiffensen Bank.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu