Sfânta Biserica Ortodoxă

joi, 29 septembrie 2022

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - pensia se calculează pe baza cifrei de 5000 lei/lună, de la Casa națională de Pensii - Săracii și flămânzii nu au privilegii în România, ei trebuie să fie umiliți, obidiți, detestați, disprețuiți

Săracii și flămânzii nu au privilegii în România, ei trebuie să fie umiliți, obidiți, detestați, disprețuiți

💥👉Ziarul financiar de azi aruncă o bombă de o megatonă.👈💥

Salariul mediu, indicator după care se calculează pensia în România, este de 6400 lei/lună, potrivit datelor de la Institutul Național de Statistică (ăla cu recensământul eșuat), și de 5000 lei/lună, potrivit datelor utilizate de Casa Națională de Pensii.
Ce credeți? Pe baza cărei cifre este calculată pensia în România?
Pe baza cifrei de 6400 lei/lună?
Nț.
Săracii și flămânzii nu au privilegii în România, ei trebuie să fieȘ umiliți, obidiți, detestați, disprețuiți.
Așa că pensia se calculează pe baza cifrei de 5000 lei/lună, de la Casa națională de Pensii.
Calculați: întrucât punctul de pensie este cam 40% din suma la care se aplică, înseamnă că lună de lună, fiecăruia dintre cei 5 milioane de pensionari i se fură 560 de lei. Și asta se întâmplă de ani de zile.
Dincolo de toate celelalte furturi și promisiuni neîndeplinite, acesta este cel mai porcos. De departe cel mai rău-voitor. Este, oarecum, întruchiparea săracofobiei și a flămândofobiei. Culmea este că vorbim de părinții și bunicii noștri, cei care au construit infrastructura cu care încă mai supraviețuiește economia acestei țări.
Nu am văzut, încă, nicio asociație, niciun consorțiu de reclamanți, niciun politician, care să ceară acești bani, inclusiv pe lunile și anii din urmă.
Dar, cine știe, s-or găsi 2-3 trei, din 5 milioane (plus fii și nepoți) care să ceară, totuși, acești bani, care se cuvin pensionarilor pentru toată munca depusă și pentru toate contribuțiile de asigurări sociale achitate în 40-50 de ani de activitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu