Sfânta Biserica Ortodoxă

luni, 4 iulie 2022

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - Dragonbear = ursul dragon, o fiară mult prea puternică și imprevizibilă pentru a putea fi controlată de vultur, cu sau fără ajutorul leului și al cocoșului.

 

Dragonbear = ursul dragon, o fiară mult prea puternică și imprevizibilă pentru a putea fi controlată de vultur, cu sau fără ajutorul leului și al cocoșului.

În urmă cu 50 de ani, Henri K. a împuternicit dragonul să se opună economic și militar ursului.
Acum dragonul se opune vulturului, în alianță cu ursul (care, cică, ar fi în comă, ar fi murit de vreo 15 ori, ar fi fost învins cu murături, dar al naibii nu se dă dus deloc), leul e gras și are o freză jenantă, iar cocoșul face pe cocoșul.
Ursul dragon îl are ca aliat și pe elefant.
Între timp, lumea “liberă” și consumeristă se transformă pe zi ce trece într-o colivie penitenciară în care supușii trebuie alimentați permanent cu frică, trebuie ținuți în penurie și trebuie să ridice osanale gardienilor proști, corupți și hoți pe care directorii închisorii i-au făcut statui neschimbabile.
Cei patru cavaleri ai sfârșitului anunță noua ordine mondială, dar nu cea visată de masoni și de progeniturile lor, progresiștii-globaliști, ci una impusă de Dragonbear, fiară aprigă și imprevizibilă care va aduce “echilibrul” 👉de după potopul numărul doi.👈
PS Povestea de mai sus nu e ceva din Game of Thrones, ci realitatea geopolitică de azi, și e spusă, mult mai fățis, în Jerusalem Post - 👉vezi linkul.👈 Ursul e rusul, dragonul e chinezul, elefantul e lumea indiană. Restul animalelor - vă las vouă “plăcerea” de a le descoperi…

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu