Sfânta Biserica Ortodoxă

luni, 13 iunie 2022

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - Proiect de lege care să înghețe contribuțiile câtă vreme sistemul sanitar nu ne dă ceea ce cumpărăm (asistență, tratament, medicație) este absolut necesară.

 

La tv se dau lamentații ale reporterilor că nu prea se mai găsesc medicamente esențiale pentru boli grave.

Inflația e pentru că plandemia, care ar fi trebuit să dureze 2 luni, a durat doi ani, pentru că s-au luat bani ca să dureze. Munți de bani.
Inflația e și mai și pentru că există război care nu ar fi trebuit să existe, dar s-au luat bani ca să existe și să dureze. Alți munți de bani.
Vine incumbă și mass-media main stream. Și rețelelor de socializare, care i-au făcut statui pe führerii digitali.
Apropo de munți de bani: noi plătim cu drag și spor contribuții de asigurări sociale și taxe și impozite pentru un sistem de sănătate care a eșuat în asemenea hal sub pașalâcul arahatian încât peste un milion de oameni anual au “ratat” spitalul, iar acum, azi, când vorbim, “ratează” și medicamentele esențiale supraviețuirii. O lege care să înghețe aceste contribuții câtă vreme sistemul sanitar nu ne dă ceea ce cumpărăm (asistență, tratament, medicație) este absolut necesară. Este un proiect pe care îl ca promova curând ACDP.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu