Sfânta Biserica Ortodoxă

duminică, 31 octombrie 2021

Părintele Macarie - Mănăstirea Oituz << România, trezește-te! >> Video

<<
România, trezește-te! >>
Pentru pacea a toată lumea, pentru buna întocmire a văzduhului, pentru izgonirea a tot răul cel dintre noi, în fiecare seară, la ora 19.00, voi lua de acasă icoana cea mai apropiată sufletului meu, o voi pune în mașină, o voi lumina prin aprinderea unei lumânări sau a unei lumini deasupra ei, și voi porni încet, pe străzile orașului/satului, rugându-mă pentru toată omenirea aflată în necaz și în nevoi.
Nu voi fi singur, căci această lucrare se întâmplă în multe localități din țară, unde creștini ca și mine, ies fie în șir de mașini, fie la pas, împânzind străduțele cunoscute și ducând astfel rugăciune fierbinte pentru chemarea milei Bunului Dumnezeu.
Și dacă în timpul săptămânii, din binecuvântate pricini, nu putem ieși în procesiune, sâmbăta nu putem lipsi. Și sâmbătă de sâmbătă, la aceeași oră, să pornim cu toții în marș duhovnicesc din punctul central al localității fiecăruia (catedrală sau biserică), mașină după mașină, credincios după credincios, rugăciune după rugăciune.
Nu sta în casă, vino și tu alături de noi, ca Harul Duhului Sfânt să se reverse și peste tine și peste tot orașul/satul tău!
Împărtășește acest mesaj apropiaților tăi, căci cu cât suntem mai mulți, cu atât mai puternică lucrarea!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu