Sfânta Biserica Ortodoxă

duminică, 31 octombrie 2021

Revenirea la Monarhie, nu e numai un act istoric reparatoriu, ci o rezolvare a crizei morale prin care trece ţara, de 74 de ani încoace

 

Revenirea la Monarhie, nu e numai un act istoric reparatoriu, ci o rezolvare a crizei morale prin care trece ţara, de 74 de ani încoace, dar şi a unei crize politice actuale, care poate deveni acută: odată cu Klaus Iohannis, se pare că epuizăm toţi prezidenţiabilii din ţara asta. Şi cine va urma? Orban? Ciolacu? Cîţu? Cioloş? Unde vom ajunge, peste trei ani?

Monarhia se poate concretiza doar prin Partidul Regalist Român, nu e doar legitimă istoric în România, e şi o necesitate a salvării ei viitoare, de la un dezastru iminent. E o chestiune de securitate naţională. Căci sacul cu prezidenţiabili e gol, iar ţara are nevoie, mai mult decît oricînd, de stabilitate. Monarhia nu a fost înlăturată legal, iar Republica în care trăim e de fapt o falsă realitate. E nevoie doar de cineva care să aibă curajul să consacre juridic acest adevăr şi să repună România pe ”şinele” destinului ei istoric.
Nimic fără Dumnezeu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu