Sfânta Biserica Ortodoxă

vineri, 14 iunie 2024

Este incredibil! Dr McCullough, cel care ne-a câștigat încrederea prin rigurozitatea științifică, logica medicala și tratamentele eficiente oferite în perioada covid, ne recomandă acum antidotul constând tot intr-un tratament genetic, siRNA

 

Este incredibil! Dr McCullough, cel care ne-a câștigat încrederea prin rigurozitatea științifică, logica medicala și tratamentele eficiente oferite în perioada covid,  ne recomandă acum antidotul   constând tot intr-un tratament genetic, siRNA  Strategic Deactivation of mRNA COVID-19 Vaccines: New Applications for RIBOTACs and siRNA Therapy  !Peter McCullough Breakthrough: Inject siRNA to Deactivate mRNA Aceasta se întâmpla în condițiile în care sunt din ce in ce mai multe dovezi (inclusiv analizele efectuate de mine) care indica faptul că vaccinurile covid contin doar nanotehnologie, fără ARN. 

Sunt disperați sa ascunda cu orice pret nanotehnologia din aceste produse, să evite ca oamenii sa afle despre acest domeniu și despre faptul că mai toți avem în corpurile noastre aceasta tehnologie administrata prin diferite căi. 

Dacă aceste informații ies la suprafață și oameniii vor afla faptul ca nanotehnologia  nu este legiferată corespunzător și că este folosită fără acordul lor în medicamente, vaccinuri, alimente, cosmetice, pulverizată în aer  de ani de zile,  o mare parte din industria aceasta foarte bănoasă care îmbolnăvește și controlează oamenii fără ca acestia să-și dea seama, va cădea, alături de cei care au construit tot ce ține de acest domeniu. De asemenea, nici planul lor de a conecta creierele  la inteligența artificială  nu va mai putea fi pus în practică. Fără 5 G/6G acest plan nu va putea funcționa. 

Astfel se explică de ce mi-au fost șterse comentariile  și mi s-a interzis să mai postez comentarii pe substack când am intrebat cum este posibil ca descoperirea contaminării cu ADN a vaccinurilor ARN să se întâmple simultan în Japonia si SUA, in aprilie 2023, de către Prof. Murakami de la Universitatea de Stințe din Tokyo  BREAKING: Pfizer’s Jab Contains the SV40 Sequence Which Is Known as a Promoter of the Cancer Virus   și de către dr. Kevin McKernan, fondatorul  Medicinal Genomics Sequencing of bivalent Moderna and Pfizer mRNA vaccines reveals nanogram to microgram quantities of expression vector dsDNA per dose , fără ca acești mari cercetători să comenteze nimic despre nanotehnologia nereglementată din vaccinuri? 

Si aceasta se intâmplă în conditiile în care si Japonia, și SUA investesc de mai mult de 20 de ani miliarde de dolari în cercetarea nanotehnologică.  

De aceea luptătorii din opoziția controlată nu-mi  răspund la e-mailuri sau nu pot fi accesați prin e-mail , de aceea nu vorbesc deloc despre nanotehnologie si încheie abrupt discutiile despre acest subiect. Opoziția care face acest joc este la fel de vinovată si de periculoasă ca cei care au luat decizii in perioada covid. Ei fac o  schimbarea  cu jumătăți de adevăr, dar nu doresc ca oamenii să devină cu adevărat liberi, ci doresc un control și mai sever al  acestora prin nanotehnologia pe care o ascund cu atâta incrâncenare.  

Să nu uităm ca totul a fost coordonat militar. 

In noi stă puterea de a deveni liberi, dacă știm să căutam și incepem să facem legaturi. Nu mai putem primi și accepta ca bun tot ce ni se servește. Doar fiind atenți, precauți cu toate informațiile și cercetând, vom găsi adevarul, chiar dacă simțim și vom afla că mulți ne-au trădat.  

Fiecare din noi trebuie sa caute, să gândească. Asta s-a dorit, să ne bulverseze cu tot felul de informații, să nu mai gândim, să nu mai căutăm și sa ni se devieze atenția de la lucrurile importante. 

Este nebunie totală!

Doamne ajută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu