Sfânta Biserica Ortodoxă

vineri, 19 ianuarie 2024

Avocat Elena Radu - Vă mirați de ce nu s-a schimbat nimic în țara asta?


Vă mirați de ce nu s-a schimbat nimic în țara asta?

Pentru simplul fapt că nu știți să vă concentrați pe problemele esențiale și lăsați să vă fie captată atenția pe subiecte de cancan care se creează pe lângă.
Cine politizează de fapt protestele și creează impresia că protestul agricultorilor si transportatorilor ar fi politizat?
Presa. Avidă de cancan presa creează subiecte care n-ar trebui să existe. Asta pentru simplul fapt că vouă vă place mai mult cancan-ul decât subiectele serioase.
Protestatarii de la Afumati nu au acceptat niciun politician printre ei, au comunicat public ca nu participa la alt protest, ca ei stau la Afumati.
Drept urmare, ”politicul” trebuia sa fie subiect inchis.
Vă pasă de protestul acesta?
Va interesează de efectele pe care le au asupra noastra ale tuturor problemele cu care se confrunta agricultorii si transportatorii?
Atunci vorbiți, urmăriți numai: ce probleme au, ce solicitări au, ce soluții propun, care solicitări le sunt acceptate!
Orice subiect de presa, de cancan, creat pe lângă este creat ca sa duca protestul in derizoriu.
Nu mai urmăriți emisiunile care abordează subiecte pe lângă, de cancan! Așa televiziunile nu vor mai avea raiting si vor înceta.
Pentru reprezentanții Guvernului: să nu credeți voi că vă va merge cu șmecherii și că dacă ”rezolvați” 3 solicitări și că veți adopta niște acte normative ”părtinitoare” ca să ii ajute numai pe unii rezolvați problema si gata protestul.
Nu îi luați de proști și să nu credeți cumva că îi prostiți pe oamenii care sunt în stradă!
Oamenii care sunt in strada sunt dispuși sa rămână acolo până când problemele de esență din domeniile lor se vor rezolva legislativ.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu