Sfânta Biserica Ortodoxă

duminică, 12 februarie 2023

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - Un om normal nu mai poate depăși cantitatea de CO2 E de 141,626 kg/pers când călătorește cu avionul.


👉Un om normal nu mai poate depăși cantitatea de CO2 E de 141,626 kg/pers când călătorește cu avionul.👈

Bilgheiț călătorește de peste 100 de ori pe an cu cele 4 (patru) avioane private ale sale. Cu tot cu echipajul, acele avioane nu transportă mai mult de 10 persoane/cursă.
Dacă acea cantitate de emanații de CO2 este în relație cu motorul avionului și cu gazele emise de cele 10 persoane de la bord, înseamnă că bilgheiț este responsabil pentru cantități de sute de ori mai mari de emanații de CO2 decât un om normal.
Înmulțiți cu zece mii aceste cantități (cifră estimativă a miliardarilor și a corporațiilor ultra-bogate și influente cu private jet - uri) și vedeți vedea cam câte emanații de CO2 produc zilnic cei care ne spun să mâncăm insecte, carne de plastic și iarbă și cât CO2 să expirăm pentru a salva planeta. Doar ca să se întâlnească în forumuri mondiale unde să preseteze modul în care o să rămânem fără bani, proprietăți, aer, apă și hrană, dar fericiți că salvăm planeta. Ei urmând să continue, desigur, să facă ceea ce știu mai bine, adică să consume criminal și poluant resursele planetei, stând la masă cu oligarhii ruși și miliardarii chinezi și indieni.
E foarte norocoasă planeta cu asemenea salvatori. Deloc ipocriți tovarășii…
Sunt curios cum va marca feisbuc această postare, despre ce pericol major vă va avertiza… Sau cât o să mă suspende pentru că am scris cele de mai sus… Căci, evident, feisbuc și restul 👉clubberilor👈 👉GAFAM👈, sunt ipocriții planetei. Ei consumă energie electrică, într-un an, cât consumă Italia, stat industrializat și caracterizat prin la dolce vita… Energie care, în proporție de 90%, este obținută din combustibil fosil sau nuclear… Ipocritul Bill Gates. Merge cu un avion privat, în timp ce este „activist” contra „schimbărilor climatice”

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu