Sfânta Biserica Ortodoxă

duminică, 23 octombrie 2022

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - O investigație criminală de importanță crucială a fost dispusă pentru a investiga cenzura generalizată și refuzul dreptului la liberă exprimare (free speech, garantat de primul amendament la constituția americană) practicate de rețelele de socializare în perioada pandemiei.


O investigație criminală de importanță crucială a fost dispusă, în data de 21 octombrie 2022, de un judecător din statul american Missouri, la solicitarea procurorului general al statului respectiv.

Obiectul investigației îl reprezintă cenzura generalizată și refuzul dreptului la liberă exprimare (free speech, garantat de primul amendament la constituția americană) practicate de rețelele de socializare în perioada pandemiei.
Alături de Fauci sunt obligați să depună mărturie sub jurâmânt mai mulți oficiali de rang înalt ai Casei Albe, șefii CDC și, culmea ironiei, șeful departamentului FBI de monitorizare digitală din regiunea San Francisco, unde își au sediul meta, tuiter și youtiube, principalii acuzați din plângerea depusă de reclamanți (plângere care vizează, așa cum am spus, cenzura și interzicerea dreptului la liberă exprimare pe respectivele rețele de socializare).
Toată această mașinărie infernală a fost pusă în mișcare pentru a se asigura caracterul intangibil al “adevărului” spuselor lui Fauci, un individ care, de altfel, era în grave conflicte de interese cu laboratorul din Wuhan (localitatea din China de unde a apărut “natural” virusul, fiind luat de om de la pangolin sau liliac).
Din faptul că există această decizie a justiției americane îmi rezultă că cei vizați au refuzat până acum să depună mărturie de bună voie. Acum nu mai pot refuza. De asemenea, având în vedere că judecătorii americani se ating foarte rar de deciziile oficialilor de rang înalt ai executivului, din rațiune de separație a puterilor în stat, este evident că speța e foarte, foarte gravă, infracțiunile având caracteristici flagrante. Chiar asta spune judecătorul, de altfel, la începutul motivației.
Decizia judecătorului din Missouri, care se întinde pe 28 de pagini, relevă mai multe episoade incredibile ale cenzurii din pandemie (care nu a luat sfârșit nici azi), insistând pe modul oribil în care statul american și înalții săi oficiali au determinat „geniile” din capul super-afacerilor din domeniul hi-tech să li se supună fără crâcnire și să instituie o poliție totalitară a internetului. Iar asta s-a întâmplat peste tot în lume, pentru că Big Tech sunt globale. Mie această treabă îmi pare că a depășit în amploare și duritate totalitarismul chinezesc.
De asemenea, este relatată succint incredibila intervenție a șefului „cu digitalul” de la Casa Albă, precum și neașteptata acțiune constantă de intimidare practicată de un șefuleț local al FBI din San Francisco, la adresa „independenților” furheri digitali, fix ăia care ne sancționează pe noi că dăm știri false sau că suntem conspiraționiști, negaționiști și atentatori la adresa „ordinii liberale mondiale”. Asta este încă o probă concludentă a unei „teorii a conspirației” - marile corporații hi-tech americane nu sunt altceva decât interfețe/alter ego - uri ale statului profund securisto-birocratic american/global. Chestia cu valorile/standardele comunității”, lupta contra știrilor false, woke-ismul, cancel culture - ul și alte bla bla - uri progresist - globaliste este nimic altceva decât balegă masivă și urât mirositoare de bou. Bullshit, gen.
Foarte interesantă este denumirea cazului - State of Missouri et al versus Joe Biden Jr. et al. Motivația denumirii este aceea că rețelele de socializare (plus mass - media mainstream ultra - progresistă și neo-marxistă americană) au ocultat în mod infracțional povestea lap-top-ului pierdut de turbulentul fiu al actualului președinte al SUA.
PS Un 👉💥link👈💥 către decizia de care vorbim se află în primul comentariu. Asta ca să știe cenzorii feisbuc și factcecării. Nu e teoria conspirației, nu e opinie mea dizidentă, e un fapt pur, concret, care îi va prinde din urmă pe cenzori și îi va umple de remușcări pe idioții lor utili, care au înghițit ca curcanii informația din unică sursă și unidirecțională care le-a fost băgată pe gât ca furaj.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu