Sfânta Biserica Ortodoxă

joi, 29 septembrie 2022

Avocat Elena Radu - Sa vedeti cum vin deciziile din afara, cum au acceptat toti mizeriile si cum astia TOTI sunt executanti

Sa vedeti cum vin deciziile din afara, cum au acceptat toti mizeriile si cum astia TOTI sunt executanti
Pentru ca ieri în comisia pe legile justiției cand a cerut Cupsa personalului tehnic ai comisiei sa introduca in tabel amendamentul cu deciziile CCR dintr-un alt tabel, iar pe monitor aparuse un tabel care avea pe coloana scris MCV si inca ceva in dreptul amendamentului asta (dar nu am apucat sa vad), va pun link cu raportul MCV (de descarca) RAPORT AL COMISIEI CĂTRE PARLAMENTUL EUROPEAN ȘI CONSILIU privind progresele înregistrate de România în cadrul mecanismului de cooperare și de verificare
Mizeria asta cu MCV ul trebuia sa inceteze demult.
Insa, toate Guvernele si Ministrii Justitiei de pana acum au pupat dosul UE si au acceptat sa se scrie in raportul ala MCV toate mizeriile.
Raportul ar fi trebui intocmit de catre Romania, iar Comisia Europeana numai sa isi dea cu parerea pe el.
Insa, din primul an au acceptat ca sa il faca Comisia Europeana , iar ”ai nostri ca brazii” doar executa.
Mai mult, ce scrie in Raportul sunt pe post de RECOMANDARE, nu sunt norme obligatoriii.
Dar toate slugile din Romania se folosesc de el si ne mint ca e musai ca se ridica MCV ul care nu mai trebuia sa fie de niste multi ani, daca ei nu pupau poalele Comisiei Europene.
A mai avut ieri Predoiu nesimtirea sa minta ca in tratatul de aderare al Romaniei la UE se vorbeste de suprematia dreptului UE.
Nu se vorbeste de nicio suprematie a dreptului UE in tratatul de aderare al Romaniei la UE.
In mizeria de ACT FINAL semnat odata cu Tratatul de la Lisabona s-au introdus si niste Protocoale, declaratii.
( Sa citeasca Predoiu si mizeriile alea de hotarari CJUE pe care le tot invoca, ca asa a scris CJUE: ca Romania a ratificat Tratatul de la Lisabona, fara observatii, iar la declaratia 17 bla bla bla.
Tratatul de la Lisabona nu e tratatul de aderare mincinosule!).
Declaratia 17 vorbea de prioritatea dreptului comunitar (tradusa in romana ca suprematie, traducere pe care nu si-a asumat nimeni traducerea) - declaratie pe care Romania NU A RATIFICAT-O.
Prin Legea nr. 13/2008 s-a ratificat NUMAI Tratatul de la Lisabona, NU si protocoalele si declaratiile (care erau alte acte). Insa in Monitorul Oficial nr. 107/2008 s-a publicat Legea nr. 13/2008 insotita nu numai de Tratatul de la Lisabona ci ȘI DE PROTOCOALELE SI ANEXELE erau parte a ACTULUI FINAL, NU a Tratatului de la Lisabona.
Or, Romania a ratificat TRATATUL DE LA LISABONA, nu ACTUL FINAL.
Romania nu a RATIFICAT Declaratia NR. 17.
Chiar daca este publicata in Monitorul Oficial declaratia nr. 17, ea nu are legea de ratificare la baza.
Vedeti actele din fisa:
TRATAT ACT FINAL care contine tratatul, protocoalele si declaratiile
Forma promulgata a legii: se ratifica TRATATUL DE LA Lisabona, NU ACTUL FINAL.
DECLARATIA 17 nu este ratificata de catre Romania!
Asa ca toate nulitățile și slugile care ne-au reprezentat pana acum s-au facut ca ploua si lasa i se aplice Romaniei o declaratie pe care nu a ratificat-o și care a fost tradusa si prost (suprematia in loc de prioritate).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu