Sfânta Biserica Ortodoxă

marți, 3 august 2021

CE ESTE DE FACUT PENTRU CEI CE NU DORESC SA SE INJECTEZE CU SERURI EXPERIMENTALE ?

CE ESTE DE FACUT PENTRU CEI CE NU DORESC SA SE INJECTEZE CU SERURI EXPERIMENTALE ?

Datorita injectarii cu serul Pfizer ( un produs genetic, nu vaccin!) organismul uman produce in mod ARTIFICIAL proteina toxica Spike. In mod NATURAL organismul uman nu produce aceasta proteina TOXICA.

Cei injectati cu serul Pfizer pot fi numiti MUTANTI genetici ?

Ce este de facut in cazul in care inventatorul tehnologiei ARN Mesager are dreptate ? Cei injectati cu Pfizer trebuiesc evitați ca fiind un pericol pentru sănătatea noastra? Aceștia trebuie sa poarte manusi si masti de protectie ? In urma injectarii cu acest produs obținut prin inginerie genetică, după cat timp corpul uman încetează producerea acestei proteine toxice ? Vor trebui sa aiba in permanenta la ei adeverința ca organismul lor nu mai produce proteina Spike? Vor fi amendați cei injectati cu Pfizer, daca nu poarta masca si mănuși de protectie, cât timp organismul lor produce aceasta toxina Spike, periculoasă, în primul rand pentru copii, asa cum ne avertizează Luigi Warren, inventatorul acestei tehnologii genetice ? Recunoaștere uimitoare a inventatorului tehnologiei ARNm: „Vaccinații TRANSMIT prin secrețiile organismului proteina SPIKE, o toxină care poate afecta grav în primul rând copiii!”
Un număr mare de studii au arătat că cele mai severe efecte ale SARS-CoV-2 (virusul care provoacă boala COVID-19), cum ar fi cheagurile de sânge sau hemoragiile, sunt efectele proteinei spike a virusului.

Luigi Warren este actualul președinte și CEO al Cellular Reprogramming, Inc, o firmă de biotehnologie cu sediul în California. Recunoașterea lui Warren, extrem de gravă: proteina spike este o toxină În condițiile în care până acum narațiunea oficială era că vaccinații nu pot transmite nimic celor nevaccinați, faptul că însuși inventatorul tehnologiei ARN mesager recunoaște că persoanele injectate cu seruri ce au la bază această tehnologie răspândesc proteină spike reprezintă o dezvăluire epocală. Dacă Luigi Warren se mulțumește să spună că vaccinații cu seruri pe bază de ARN mesager pot răspândi proteină spike prin lichidele pe care le elimină organismul lor. cercetătorul Bryam Bridle din Canada afirmă că proteina spike este ea însăși o toxină și o proteină patogenică, lucru la care nu se așteptau inventatorii vaccinurilor Covid.
După cum a relatat chiar ieri RTnews, proteina „spike” a vaccinului anti-COVID pătrunde în fluxul sanguin, ceea ce poate explica miile de efecte adverse, de la cheaguri de sânge și boli de inimă la leziuni cerebrale și probleme de reproducere.

„Am crezut că proteina spike este o țintă antigen, nu ne-am
imaginat că proteina spike este ea însăși o toxină și o proteină patogenică. De aceea, prin vaccinarea oamenilor îi inoculăm în mod nechibzuit cu o toxină”, a afirmat Bridle în cadrul emisiunii.

Acest studiu explică de ce Japonia refuză să se vaccineze dar și de ce Japonia interzice donarea și transferul de sânge de către persoanele vaccinate covid.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu