Sfânta Biserica Ortodoxă

marți, 6 aprilie 2021

Mitropolitul Neofit din Morphou (Cipru): "Atât ochii, cât și gura își doresc o faţă care să Îl vadă pe Dumnezeu! Fără mască!

❗❗Mitropolitul Neofit din Morphou (Cipru): "Atât ochii, cât și gura își doresc o faţă care să Îl vadă pe Dumnezeu! Fără mască!
Dacă ai noștri copii cresc, de-acum încolo, obișnuindu-se cu măști, în douăzeci de ani vom avea o societate de demoni(zați)! Ați auzit? Nu de oameni! De demoni! Părerea mea este aceasta: găsiți o cale pentru ca fiii dumneavoastră să nu poarte NICIODATĂ mască! Și vă vorbesc cu responsabilitate!

Este mai bine să rămână, câteva luni sau câțiva ani, fără așa-numita educație a Europei. Și ce educație! Ce glumă! Ar trebui să faceți școală acasă. Ați auzit? Școală acasă! Faceți biserici acasă! Faceți farmacii acasă! Veți vedea că, în curând, vă vor spune că nu mai au medicamente.
Ei vor să împingă societatea în haos, în teroare! Vor ca noi să fim speriați, să fim într-o stare de haos, încât vom ajunge să le zicem: "Vaccinul! Vă rugăm să ne oferiți un vaccin!". Deci, ei caută să ne supună voinţa, caută să ne ia libertatea! Pe scurt: ei vor sufletul nostru! Nu este vorba doar de "drepturile" europene pe care vor să ni le fure. Să nu ne amăgim! Ei vor sufletul nostru nemuritor!"

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu