Sfânta Biserica Ortodoxă

joi, 14 ianuarie 2021

UNIREA MINCINOASĂ ȘI ANTIHRIST

UNIREA MINCINOASĂ ȘI ANTIHRIST

,,Iisus Hristos, ca Om și Dumnezeu, este marea problema a conducătorilor luciferici ai acestei lumi. Iisus Hristos este Cel ce va îndura încă o dată o mare pătimire din partea diavolului. De ce diavolul Îl războiește pe Hristos? Deoarece dorește să-I ia locul… de aceea și vine cu acest nume în lume: Anti-Hristos, împotriva lui Hristos. Vrea să câștige locul lui Hristos în inimile noastre. Dar ca să ne câștige inima trebuie să i-o dăm noi. Dacă nu i-o dăm noi, atunci acesta nu poate să intre, orișicât ar striga furios, orișicât s-ar zbate, nu poate intra în inima noastră dacă nu suntem noi de acord. Ca să fim de acord, trebuie să trăim după cum dorește Lucifer și după cum ne dictează Noua Ordine Mondială. Prin această Ordine Mondială, Lucifer dorește să facă un Guvern mondial și o Religie mondială, unind toate religiile într-una. Vrea să facă cea mai rea cu putință formă de religie. Va lua chipul unei biserici care chipurile Îl iubește pe Mesia și, în numele iubirii, va uni toate bisericile, și pe cele păgâne și pe cele pseudo-creştine și pe cei care nu cred în Dumnezeu.

Când veți vedea aceste lucruri să fie spuse din gura unor oameni chipurile duhovnicești, patriarhi, preoți, să știți că venirea lui Lucifer este aproape și mai ales este aproape ultima confruntare dintre diavol și Hristos. Când veți vedea acestea, să știți ca au început a doua oară prigoana, patimile Domnului nostru. Pentru ca să înceapă această prigoană, diavolul a pregatit terenul înrobind conștiințele, națiunile, conducătorii statelor lumii, să înrobească însăși supraviețuirea oamenilor, care va fi în mâinile lui...

În acest moment la conducerea țărilor se află dictatori care direcționează soarta popoarelor lor așa cum le dictează elita luciferică formată din acei 5 oameni (,,Pentarhia întunericului"). Aceștia vor folosi și credința oamenilor ca să facă un joc foarte murdar. Vor infiltra oameni în Biserică (în aparență ai Bisericii), în roluri cheie, pe care mai întâi i-au pregătit ca să îngenuncheze Biserica. Și îi vor obliga mai apoi, chipurile în numele iubirii, să unească toate religiile într-o pan-religie ecumenistă. Vor construi temple pentru aceasta pan-religie, unde vor sluji “dumnezeului universal”, așa cum fiecare îl va înțelege. Nu va fi Dumnezeul cel Atotputernic așa cum Îl știm noi și în Care credem noi, ci va fi “dumnezeul a toate”, al oamenilor murdari, diavolul însuși". 

Părintele Elpidie, fragment Omilie, 2013.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu