Sfânta Biserica Ortodoxă

sâmbătă, 6 iulie 2024

NANOMAFIA ȘI “VACCINURILE” COVID Cine are interes să nu se afle adevărul? Dr. Geanina Hagimă 6-07-2024

NANOMAFIA ȘI “VACCINURILE” COVID 

Cine are interes să nu se afle adevărul?

Dr. Geanina Hagimă

6-07-2024

Încă de la începutul plandemiei au fost multe semne/dovezi că totul a fost planificat: 

- crearea panicii afirmându-se că virusul este nou, necunoscut si cu consecințe grave, cu mortalitate crescută, 

- lipsa de colaborare și comunicare a autorităților și a organizațiilor profesionale cu medicii, 

- apariția unor “specialiști ” promovați intens de media care au fost vocea autorităților, 

- campania mediei de dezinformare masiva și de creare a panicii,

- exagerarea numărului de decese, a numărului de cazuri, 

- testele cu acuratețe scăzută, 

- respingerea tratamentelor eficiente, 

- aprobarea rapida, după un simulacru de teste clinice, a “vaccinurilor” anti-covid cu tehnologie nouă , 

- fraudarea studiilor pentru „vaccinuri”, 

- presiunea și manipularea pentru acceptarea injectării de către toți pământenii, 

- ignorarea cererilor de aflare a compoziției „vaccinurilor” covid 

- neraportarea, neinvestigarea corespunzătoare a reacțiilor adverse, nici chiar  a deceselor post injectare, 

- nerecunoașterea de către autorități a greșelilor comise, in ciuda numeroaselor dovezi inițiale dar și a consecințelor grave, evidente acum, ale măsurilor adoptate în această perioadă . 

- instalarea extensivă a tehnologiei 5G cu rol esențial în internetul corpurilor și a lucrurilor

Evenimentele s-au desfășurat cu repeziciune, însă a existat suficient timp, mai ales în perioada de închidere a multor activități, pentru ca fiecare să se informeze, să înceapă să-și pună întrebări și în același timp să acționeze. Deși medicii ar fi trebuit să fie primii care să reacționeze la minciuna medicală din ce în ce mai evidentă, marea majoritate a acestora au acordat credit total autorităților sau au tăcut de teama să nu-și piardă locul de muncă, ori s-au bucurat de unele avantaje materiale oferite de autorități în această perioadă.

  Atitudinea de obediență, de acceptare fără simț critic a măsurilor promovate și impuse de autorități, lipsa de recunoaștere a greșelilor atât din partea autorităților cât și a medicilor și a lucrătorilor din alte domenii - a avocaților, a profesorilor, a asociațiilor de protecție a drepturilor omului - sunt dovezi clare că societatea are mari probleme, că autoritățile nu sunt în slujba cetățeanului dar și că oamenii sunt superficiali, egoiști, lași, controlați și dependenți de sistem, dispuși să-și piardă libertatea și integritatea fizică în schimbul unui fals confort și a unei false siguranțe. 

Lipsa viziunii de ansamblu a majorității oamenilor asupra problemei covid dar și neînțelegerea scopului pentru care acesta fost planificat, poate fi o explicație pentru pasivitatea persistentă a majorității oamenilor, în ciuda abuzurilor din această perioada care continua sub diverse forme și în prezent . Câți oameni ar dori a Patra Revoluție Industrială a Forumului Economic Mondial pentru ei și copii lor? Câți au informații corecte despre ce înseamnă aceasta? De ce informațiile sunt cenzurate și  nu ajung la toți oamenii cu suflet? 

Alături de jocul grotesc al autorităților, am constatat și un anumit joc și al opoziției, care nu a fost nici prea unită, nici foarte hotărâtă să afle adevărul pentru ca cei vinovați de acest genocid planetar să plătească. Am observat o tărăgănare a majorităților avocaților în a realiza acțiuni în justiție, o lipsa de colaborare reală a medicilor care au luat atitudine împotriva fraudei medicale pentru a expune cât mai eficient minciuna, cea ce a lăsat și lasă calea deschisă pentru noi abuzuri. Chiar și pentru mine a fost greu și uneori imposibil să intru în legătura cu medici, care de altfel s-au comportat exemplar în timpul plandemiei, ca dr. Sucharit Bhakdi, dr. Arne Burkhardt, dr. Peter A. McCullough și alții și cu organizații ca World Council for Health, adresele de e-mail fiind greu de găsit sau nefiind disponibile. Am găsit documente importante pe care am dorit să le împărtășesc și dumnealor, în speranța că vor ajuta pentru clarificarea mai rapidă a situației. Un astfel de document este cel  prin care se demonstrează că SARS-CoV2 nu este singura cauză a bolii severe covid, fiind necesar un cofactor pentru declanșarea ei Dr. Geanina Hagimă: ESTE SARS-CoV-2 SINGURA CAUZĂ A BOLII COVID? SE PARE CĂ NU. IATĂ O DOVADĂ! . De asemenea, am încercat să le aduc la cunoștință informațiile despre nanotehnologia nereglementată, intens finanțată de către autoritățile din întreaga lume și aproape necunoscută oamenilor, chiar și specialiștilor din diverse domenii Which Nanobasics Should Be Taught in Medical Schools? ,  tehnologie care a fost folosită în “vaccinurile covid ”.  Din păcate, fie nu am primit răspuns la aceste e-mail-uri, fie am primit răspunsuri evazive.

Deși sunt din ce în ce mai multe dovezi despre utilizarea nanotehnologiei in „vaccinurile covid„ și nu numai,  medicii din opoziție  nu cer cu hotărâre aflarea compoziției reale a „vaccinurilor” covid. Se pare că le lipsește și lor viziunea de ansamblu, nu sunt la curent cu obiectivele celei de-a Patra Revoluții Industriale, destul de clar expuse de către Forumul Economic Mondial intelligence.weforum.org. Acest subiect nu apare în expunerile medicilor mai sus menționați. Nu pot să cred că ei nu cunosc aceste informații importante, că nu văd pericolul ca oamenii să fie transformați în altceva în urma fuziunii cu aceste nanotehnologii ce pot ajunge și în creier si pot fi controlate de la distanță Principles of convergence in nature and society and their application: from nanoscale, digits, and logic steps to global progress

Fiind un observator constant al problemei covid, am constatat câteva situații interesante care mi-au confirmat că și “opoziția” ascunde ceva: 

1. informația despre contaminarea cu ADN și cu secvența SV40  a „vaccinurilor” covid a apărut simultan, ca la comandă,  în aprilie 2023, atât în Japonia (Prof. Murakami de la Universitatea de Științe din Tokyo BREAKING: Pfizer’s Jab Contains the SV40 Sequence Which Is Known as a Promoter of the Cancer Virus) cât și in SUA (dr. Kevin McKernan, fondatorul Medicinal Genomics Sequencing of bivalent Moderna and Pfizer mRNA vaccines reveals nanogram to microgram quantities of expression vector dsDNA per dose), țări in care nanotehnologia este foarte avansată, cu investiții de miliarde. Datele prezentate de acești cercetători nu fac nicio referire la nanotehnologie. 

2. profesorul McCullough , care ne-a oferit cu generozitate eficientele protocoale de tratament pentru boala covid, ne propune , în mod surprinzător, ca antidot pentru “vaccinurile covid” un tratament genetic ce consta în siARN (small interfering RNA) Strategic Deactivation of mRNA COVID-19 Vaccines: New Applications for RIBOTACs and siRNA Therapy . Aceasta inseamnă contracararea unui produs experimental cu un alt produs genetic experimental, fără a se menționa nimic despre nanotehnologia din “vaccinurile covid”.

3. Profesorul Bhakdi și dr Palmer care susțin teoria virală au avut recent o dispută interesantă  cu jurnalistul de investigație Torsten Engelbrecht care consideră că nu există virusuri (Eine Replik auf den Beitrag „Gibt es Viren überhaupt?“ von Sucharit Bhakdi und Michael Palmer. , The fallacies of the “no virus” doctrine - Articolele se pot traduce cu Google translate). Din păcate, în toată această dispută nu s-a menționat nici măcar o data cuvântul nanotehnologie, deși toți cei menționați sunt nemți, Germania fiind una din țările în care nanotehnologia este în plin avânt și un sponsor de nădejede al OMS Shaping global health. Nu trebuie uitat nici parteneriatul Pfizer (companie americană) și BioNTech (companie germană) Pfizer and BioNTech Announce Further Details on Collaboration to Accelerate Global COVID-19 Vaccine Development pentru realizarea a milioane și milioane de seruri magice Pfizer and BioNTech to Provide European Union More Than 200 Million Additional Doses of COMIRNATY® to Help Meet Continued Need for Vaccine Supply .

  Rezultatele pe care le-am obținut eu Dr. Geanina Hagimă: “Vaccinurile covid” ARNm - noutăți în ce privește compoziția. Nanotehnologia – elefantul din cameră. Soluții? , dar și alți cercetători ca extraordinara dr. Ana Maria Mihalcea și dr. Lorena Diblasi Analysis of Covid 19 Injections - Conversation with Biotechnologist Lorena Diblasi -EP 23, susțin prezența nanotehnologiei în “vaccinurile covid”, tehnologie ce poate fi utilizată pentru controlul la nivel nano a celor injectați. Astfel de tehnologii, introduse  în “vaccinuri” dar și în alte produse și administrate sub diverse pretexte oamenilor, fără ca aceștia să fie informați asupra conținutului lor real, au ca scop îndeplinirea obiectivelor Forumului Economic Mondial, fuziunea om-mașină -transumanismul, cu distrugerea creației lui Dumnezeu.    

Pentru mine este clar că avem de-a face cu un complot împotriva oamenilor, o încercare de a modifica ireversibil lumea în care trăim și ființa umană. Aceste schimbări se fac cu arme invizibile, de care oamenii nu sunt informați, cum sunt tehnologia 5G/6G și nanotehnologia  administrată prin vaccinuri dar și prin aer,  alimente, medicamente. Avem de-a face cu o nanomafie  despre care dr. David Salinas Flores din Peru scria într-un articol tulburător din 2018  International Physical Medicine & Rehabilitation Journal următoarele:

 “ Dovezile indică faptul că nanomafiile ar fi interconectate formând o rețea internațională cu un mega proiect al cărui scop este de a crea o societate digitală fascistă, o oligarhie care guvernează restul cetățenilor lumii care vor purta nanoboți și vor fi sclavi digitali, o robotizare umană a societății în slujba unei elite milionare.”

“Pentru a-i convinge pe cetățeni să accepte voluntar să fie „sclavi digitali” ai nanomafiilor, companiilor transnaționale, puterilor economice și magnaților media, s-au creat o serie de camuflaje intelectuale și există o întreagă terminologie, creată sau deja existentă, care este manipulata pentru a promova utilizările ilicite ale acestei nanotehnologii, o terminologie care ar putea fi numită „dicționar de escrocherie”.

„Unul dintre cele mai perverse obiective ale acestei mafie, controlul minții, transformând o persoană într-un animal, mașină sau sclav, ar fi promovat și subliminal prin escrocherii intelectuale precum „inteligența emoțională”, așa-numitul „control inteligent al emoțiilor”, căutând ca societatea să accepte în viitor utilizarea nanoboților sub argumentul autocontrolului emoțiilor, ascunzând că mintea lor nu va fi cu adevărat autocontrolată, ci vor pierde controlul, deoarece persoana cu nanoboți ar putea fi controlată și spionată prin telemetrie utilizată de nanomafii; creierul și corpul lor vor fi de fapt sub controlul altora.”

„Utilizarea ilegală a nanotehnologiei bazată pe experimente umane secrete și forțate ar da naștere unui cerc corupt exclusiv de „noi milionari”: profesori de medicină, sindicate din domeniul sănătății, medici, asistente medicale, tehnicieni, directori de spitale, fizicieni, jurnaliști, editori de studii științifice. reviste, bibliotecari, ingineri, politicieni, profesori, polițiști, procurori, judecători, militari, studenți și chiar studenți care se îmbogățesc ilicit în detrimentul sănătății și a onoarei victimelor lor.”

„Aceste mafii ale nanotehnologiei se pot dezvolta dramatic datorită următorilor factori:

i. Ignoranța în societate cu privire la utilizarea nanotehnologiei pentru crimă comună, crimă organizată, terorism de stat și armă de război cibernetic.

ii. „Invizibilitatea acestei mafii” pentru că au wifi-ul ca armă principală și, prin urmare, este aproape imposibil de raportat.

iii. Puterea economică și politică a acestei mafie. Principalii organizatori includ companiile transnaționale cu putere economică mare precum Google, Facebook și Intel și guvernele unor țări precum China, Statele Unite, Comunitatea Europeană și Federația Rusă și mai ales, armata SUA prin DARPA .

iv. Extorcarea victimelor nanomafiei folosind produse cu nanotehnologie nou dezvoltate precum rețeaua Brain. Rețeaua Brain permite obținerea așa-numitelor „videoclipuri mintale”, obținerea gândurilor unei persoane sub formă de videoclipuri care pot fi transmise pe telefoanele mobile. Într-adevăr, rețeaua Brain își propune să fie cea mai puternică armă a crimei comune, a crimei organizate, a terorismului de stat și a războiului cibernetic.

v. Tăcerea și participarea presei. Publicațiile recente oferă dovezi că proprietarii mass-media și rețeaua lor extinsă de jurnaliști din lume sunt organizatorii acestei mafii a nanotehnologiei, deoarece principalele utilizări ale nanoboților asupra oamenilor sunt proiecte de telecomunicații precum rețeaua Brain, spionajul permanent al persoanelor prin telemetrie.

vi. Campania media de dezinformare care prezintă controlul minții și rețeaua creierului ca pe o ficțiune sau mit; societatea este informată despre utilizarea în scop criminal a nanotehnologiei doar în serialele de televiziune SF, ceea ce determină ca aceste informații să fie puțin credibile.”

„Nanomafia este o crimă organizată. Spre deosebire de o bandă în care un grup de oameni se întâlnește pentru a comite o singură infracțiune, organizațiile criminale organizate sunt create pentru a comite infracțiuni continuu, pe termen lung. Crima organizată este „compania criminală”. Din acest motiv, pentru atingerea acestui scop, unul dintre principalele obiective-cheie este includerea în ea a autorităților poliția națională, parchetul și justiția,  făcând viabil succesul organizației criminale; explică de ce criminalitatea organizată își desfășoară acțiunile cu impunitate totală și de ce nanomafia, o formă de crimă organizată, nu a fost semnalată de niciun parchet din lume De asemenea, este evident că, având în vedere extinderea mare a  nanomafiilor în lume și cantitatea mare de informații pe care o au instituții precum serviciile mondiale de informații precum CIA sau MOSSAD și instituții de poliție precum FBI și INTERPOL, aceste instituții știu despre nanomafie, dar în loc să o raporteze, o ascund și participă la crimele sale. Astfel, de exemplu, nici FBI, CIA, MOSSAD sau INTERPOL, nici vreun serviciu de informații din lume nu au raportat principala armă a nanomafiei, rețeaua Brain, și spionajul masiv care s-ar face în lume pe cetăţeni, în principal pe tinerele cu viață sexuală.

Este necesar să subliniem că activitatea criminală a acestei nanomafii, „mafia fantomă”, „mafia wifi”, trebuie să fie cunoscută în toate domeniile, deoarece poate afecta orice sector al societății având arme puternice precum Brain net. Amploarea acestei mafii poate fi comparată doar cu cea a traficului de droguri. Există, de fapt, multe asemănări între traficul de droguri și acest „nanotrafic” organizat de nanomafii, deși principalul element criminal este diferit.  În primul este frunza de coca, iar în cel din urmă este nanobot-ul creierului, ambele pot dăuna sănătății mintale , ambele sunt industrii de miliarde care se infiltrează și corup toate instituțiile. Însă, spre deosebire de traficul de droguri care este semnalat de mass-media în titlurile sale, în nanotrafic presa este principalul membru. Din acest motiv, îl ascunde și rămâne necunoscut majorității societății, care o consideră chiar ficțiune datorită campaniei de dezinformare a presei care o prezintă ca ficțiune.”

Deoarece informațiile despre nanotehnologie, 5G/6G și despre posibilitatea de control al creierului cu aceste tehnologii  au început să ajungă la public, au apărut și anumite luări de poziție cam tardive din partea UNESCO  în ce privește neurotehnologia Neurotechnology is a fast-expanding field dedicated to understanding the brain and creating technologies that interact with it.: “Neurotehnologia ne poate afecta creierul și, prin urmare, libertatea noastră de gândire, de luare a deciziilor și de acțiune. Acest lucru ar putea avea un impact profund asupra sistemelor de justiție și organizațiilor sociale.” Prin urmare, directorul general al UNESCO a numit 24 de experți din toate regiunile lumii pentru a dezvolta primul cadru global privind etica neurotehnologiei. Aceștia s-au întâlnitnit prima dată la Paris în perioada aprilie 2024.  Urmează ca UNESCO să discute cu cele 194 de state membre ale sale pentru punerea la punct până  sfârșitul anului 2025 al unui standard gobal privind etica neurotehnologiei The Ethics of Neurotechnology: UNESCO appoints international expert group to prepare a new global standard

Recent un profesor cu experiență,  Dr. Robert W. Gorter, a afirmat  intr-un interviu că are dovezi solide că vaccinurile covid contin nanotehnologie care este utilizată pentru urmărirea oamenilor folosind rețeaua 5G/6G, pentru pedepsirea lor în cazul în care nu se supun, putându-le provoca chiar stop cardiac JimFergusonUK 

Adevărul este încă departe... Dezbaterile si dovezile pe tema reacțiilor averse ale „vaccinurilor covid” se înmulțesc, opoziția țipă dar nu acționează, ignoră nanotehnologia, iar  vinovații încă nu plătesc. Planurile celor care vor să controleze și să schimbe lumea și ființa umană merg înainte în spatele cortinei. Cenzura funcționează din ce în ce mai puternic.  

Rolul nostru, al celor care am urmărit cu atenție ce s-a întâmplat în această perioadă, este să-i informam cu blândețe și pe cei de lângă noi, care, dintr-un motiv sau altul , încă nu văd întreg tabloul. Cu cât sunt mai mulți cei care încep să vadă, cu atât șansele noastre cresc în acest război împotriva omului și împotriva lui Dumnezeu. 

Doamne ajută!

Dr. Geanina Hagimă

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu