Sfânta Biserica Ortodoxă

sâmbătă, 11 martie 2023

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - În timp ce Silicon Valley Bank se ducea accelerat în cap, CEO-ul băncii se ocupa intens cu programe și propagandă elgebetechiu.

În timp ce Silicon Valley Bank se ducea accelerat în cap, CEO-ul băncii se ocupa intens cu programe și propagandă elgebetechiu. 

Evident, zisul CEO nu a omis să vândă acțiuni deținute la bancă, în valoare de cca 3,5 mil dolari (un mizilic, de altfel), cu doar 3 săptămâni înainte de faliment. În mod cinic și în stilul stupid al filmelor de propagandă holiudiene, zisul CEO le-a transmis șomerilor cauzați de falimentul băncii un mesaj lacrimogen, cum dă bine pă propagandă woke. 

La rugăciunile insistente ale plângărețului CEO, guvernatorul neo-marxist al Californiei a cerut guvernului SUA să salveze trezita și corecta politic bancă. Paradoxal, trezitul guvern SUA nu a dat niciun cent, semn că se merge pe scenariul de la recenta nenorocire bancară, din 2008: deversare controlată, sacrificiu al unor țapi ispășitori, bail out pentru băncile care rămân în viață după sinistru. Chestia e că, spre deosebire de iepoca Bush jr. - Ooh Bama, nu mai sunt bani - s-au dus toți pe ”lupta” contra plandemiei, contra schimbării climaterice și contra putinului. În plus, nu se mai pot tipări dolari - datoria publică a SUA este deja de 34 de trilioane de dolari, iar dolarul nu mai este decât în proporție de cca 30% monedă de plată/referință, restul fiind ocupat de euro, rublă și yuan. 

Imperiul nu mai poate contra-ataca. Imperiul se destramă. 

Aceasta mare problemă este. 

Aceasta mare tulburare a echilibrului Forței este.


Robert R. Redfield

Robert Redfield, fostul şef, în perioada 2018-2021, al Centrului pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor (CDC) din SUA a declarat, în calitate de martor, în faţa unei comisii din Congresul American că agenţiile americane au finanţat manipularea unor viruşi în laboratorul din Wuhan, China, potrivit unui material publicat de BBC.

[…] el a fost eliminat din comitetul de analiză din cadrul CDC, deoarece teoria sa a fost respinsă iniţial de Anthony Fauci, şeful instituţiei publice americane, ca fiind "complet neadevărată".

Referindu-se la aceste manipulări ale viruşilor [gain of function, n.n., Gh. Piperea], Redfield a afirmat că este posibil ca agenţiile americane să fi finanţat astfel de cercetări în laboratorul din cadrul Institutului din Wuhan, lăsând să se înţeleagă că astfel de cercetări au dus la apariţia Sars-Cov 2. 

James Comer, preşedintele Comitetului de Supraveghere şi Responsabilitate din Congres, a afirmat: "Cred că dr. Fauci şi dr. Collins au fost prinşi cu mâinile în borcanul de prăjituri. Au fost prinşi supraalimentând viruşi într-un laborator chinez nesecurizat". 

LinkFostul şef al CDC, în faţa Congresului SUA: "Agenţiile americane au finanţat manipularea viruşilor în laboratorul din Wuhan"

Băi, ce putiniști-conspiraționiști-negaționiști suntl ăștia! Să îi facă ei așa ceva sfântului Fauci, prinsul cu mâinile pline de magiun, deținătorul întregului adevăr oficial, înțelepciunea onestă întruchipată! Și agenturile astea americane - să se bage ele, domne’, să finanțeze un laborator chinez secret nesecurizat unde se făceau experimente de creștere a contagiozității unor viruși! Și autoritățile astea infailibile, recte, CDC (=Center for Diseases Control, cea mai intimidantă autoritate sanitar-polițienească americană), să dea gir oficial celei mai batjocoritoare farse sanitare din istorie, conduse de cei mai corupți și iresponsabili lideri de organizații globale din toate timpurile! 

PS Teoria conspirației este la distanță de 3 luni de adevăr. Conspirația/uneltirea (=plan și acțiuni rău-intenționate pentru răsturnarea prin forță a ordinii normale și a păcii sociale) este opera lui Fauci & co, susținută de mega-profitorii din politică, big pharma, big tech, mass-media main stream, social media, medici acoperiți până în gât de sponsorizări, influenceri abjecți, precum și de idioții utili ai plandemiei. A dezvălui conspirația nu te face mai rău ca ei. Teoreticienii conspirației nu sunt conspiraționiști, sunt oameni cu mintea la purtător.

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu