Sfânta Biserica Ortodoxă

duminică, 16 octombrie 2022

Avocat Elena Radu - Petitia poporului roman către senat pentru apărarea Constituției.

 

Bună ziua!

Numele meu este Elena Radu. Sunt avocat de profesie și președinte al asociației Coaliția pentru apărarea statului de drept
Fac acest video pentru a aduce la cunoștința cetățenilor ca suntem în pericol ca stat și ca popor și trebuie sa luam atitudine pentru apărarea Constituției României și a supremației ei.
Constituția României de mult timp este călcată în picioare de mult timp de către Parlamentul României care a adoptat nenumărate legi neconstituționale.
Acum prin adoptarea asa - ziselor legi ale justiției vor sa legifereze ca în situația în care o lege adoptata de Parlament este declarata neconstitutionala de catre Curtea Constituțională a României, ea sa poată fi aplicata în continuare de către judecători și procurori, aceștia putând sa ignore deciziile CCR pentru ca nimeni nu ii va mai putea trage la răspundere.
Asta înseamnă că în mod implicit se legifereaza ignorarea Constitutiei României, iar un stat a cărei Constituție nu se mai aplica este un stat care nu mai exista.
Pe de alta parte, ne va afecta direct pentru ca Parlamentul va putea sa dea orice legi recomandate de Uniunea Europeană și care încalcă Constituția României, fara sa mai avem vreo pârghie legala sa ne împotrivim.
Mai mult, se doreste federalizarea Europei, adică statele să nu mai aibă niciun cuvânt de spus, totul să se decidă de la Bruxelles. Aceste legi reprezintă un prim pas pentru implementarea federalizării Europei.
Ce reguli vrea să impună UE în toate domeniile și că ele ne fac rău am văzut cu toții în ultimii 2 ani și jumătate.
Trebuie sa ne opunem adoptării de către Parlamentul României a unor astfel de legi, să apărăm Constituția, Supremația ei, existența Statului Român și existența noastră ca popor.
Cum Senatul României are legile justiției pe ordinea de zi de luni 17 oct 2022 este timpul sa militam împotriva adoptării lor.
În acest sens romanii se mobilizează in toată tara, dar și în București.
S-a creat pe telegram un canal CONSTRO în care sunt postate demersuri concrete care se vor face începând de luni 17 oct ora 10 în acest sens.
Totodată, s-a pornit și o petiție pentru strângerea de semnături, pe care o găsiți pe petitieonline.com denumita Petitia poporului roman către senat pentru apărarea Constituției.
Semnați aceasta petiție și intrati pe canalul de telegram CONSTRO pentru a participa la demersuri efective în vederea apărării Constitutiei, a supremației ei și a Statului Român.
Romanii au reușit sa oprească legiferarea certificatului verde.
Pot sa o facă și acum.
Pot sa se implice și sa apere Constitutia României și supremația ei.
Dacă vreți să mai existăm ca stat și dacă- vreți să mai avem vreun cuvânt de spus cu privire la regulile care ni se impun a fi respectate, este cazul să vă implicați!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu