Sfânta Biserica Ortodoxă

duminică, 16 octombrie 2022

Avocat Elena Radu - Dragi români, Așa cum ați aflat mulți dintre voi, cetățenii s-au pornit la organizarea pe județe pentru a apăra Constituția.

Dragi români, 

Așa cum ați aflat mulți dintre voi, cetățenii s-au pornit la organizarea pe județe pentru a apăra Constituția. Cei care încă nu v-ați alăturat, intrați pe canalul de telegram https://t.me/ConstRO și anunțați-vă. Dacă până acum doar Constituția a mai putut sta stavilă puzderiei de abuzuri,  iată că a venit vremea ca și noi la rându-ne să #Apărăm_Constituția 🇷🇴, pentru a nu dispare cu totul în fața tăvălugului. 

Avem o datorie sacră față de neam, de țară, de trecutul nostru și mai ales față de viitorul nostru, acum este #Răscrucea_istorică în care suntem chemați cu toții să ne dăm examenul, să înclinăm balanța.. 

Chemăm orice conștiință să priceapă vremile și să răspundă provocării lor la măsura cuvenită. Acum este momentul să alegi - fie vei mai exista ca stat național, independent, unitar și indivizibil, fie vei pierde în fața istoriei prin neimplicarea ta. Lupte au fost, sunt și vor mai fi încă, însă aceasta este una #crucială... 

Așa să ne ajute Dumnezeu!

Avocat Elena Radu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu