Sfânta Biserica Ortodoxă

luni, 6 iunie 2022

Doamna Zoe Dantes pentru #ActiveNews: RO-Alert! Sau România sub teroare

 

Doamna Zoe Dantes pentru #ActiveNews: RO-Alert! Sau România sub teroare

A plouat! Adică, a cazut apă din cer. Înțelegeți? Cădeau stropi de apă din cer și urlau telefoanele tuturor.
Celor ce nu știu sau nu pot să-și dezactiveze mizeria din smart-uri! Ca doar avem telefoane deștepte. Mult mai inteligente decât mulți dintre noi.
La fel de inteligente ca și proprietarul alertelor. Pe persoană fizică!
Avem trei feluri de Românii! România educată, adică aia cu analfabeți funcționali, România alertată, a dlui comandant al acțiunii și "România Drogată", titlu împrumutat de la doamna Raluca Boboc; care nu este a nimănui! Pentru că "nu răspunde nimeni"! De la festivalul vieții! Pentru toate aceste trei Românii nu răspunde nimeni.
Doar că, important ar fi, să avem alerte pentru: creșterea prețurilor benzinei, motorinei, Robor-ului, salariilor politicienilor, legilor securității poliției politice, infracționalității refugiaților, șobolanilor din parcuri, vânzării resurselor acestei țări, minciunile presei etc..
Cine știe, poate într-o zi, vom avea și o alertă prin care vom afla că oamenii s-au săturat de tot și toate. Încă sperăm!
Deocamdată, suntem alertați din oră-n oră că plouă! E ud afară și e mai bine să stai în casă! Să zaci în casă si să nu cumva să îndraznești să dansezi prin ploaie. Că e grav!
Cea mai importantă alertă ar trebui sa fie aceea cum că nu ai voie să trăiești și mai ales să gândești! Liber! Nu ca la un canal de minciuni! Asta ar fi pe placul lor!
Integral la www.activenews.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu