Sfânta Biserica Ortodoxă

duminică, 6 martie 2022

Video! Irpin, fix langa Kiev • Mii de refugiati incearca sa se evacueze dar rusii ataca Irpin cu tot ce au, incontinuu, de dimineata. Este criminal! VIDEO!

Irpin, fix langa KievMii de refugiati incearca sa se evacueze dar rusii ataca Irpin cu tot ce au, incontinuu, de dimineata. Este criminal!

In imagini vedeti un voluntar din fortele de aparare care discuta cu oamenii si presa din cladirea din care se filmeaza. In fundal vedem refugiati cu bagaje care se indreapta spre autocarele din postarea mea de acum cateva ore.
Din dreapta un soldat rus se apropie si trage cu (inca nu e clar daca e lansator de grenade sau de racheta) in imediata proximitate a voluntarului.
Acesta este doborat la pamant, dupa un moment de panica reporterii si oamenii ascunsi in clădire fug la voluntar sa-l ajute, in timp ce soldatii ucrainieni de pe strada din stanga trag in atacator si se apropie rapid de el.
Inca nu am transcrieri/traducere la ce spun soldatii. Deduc ca le cer civililor sa se ascunda, sa nu ramana in zona.
La fel ca in Mariupol si alte orase, rusii nu respecta coridoarele verzi pt refugiati pe care tot ei le-au agreat impreuna cu ucrainienii. Ba mai mult, asistam la o ofensiva furioasa, violenta, in proximitatea si, in unele cazuri, impotriva civililor (cum este cazul alimentarei la care statea lumea la coada cand a cazut un obuz fix, dar fix, in acoperisul alimentarei).....

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu