Sfânta Biserica Ortodoxă

marți, 1 martie 2022

In atentia Presedintelui si Primului Ministru al Romaniei! Probleme la intrarea in Romania dinspre Ucraina!

 

Intr-un razboi pe care nu il dorim niciunul dintre noi, o parte din colegii nostri pot deveni oricand victime colaterale.

De la izbucnirea razboiului, in jur de 10 camioane cu numere romanesti stau blocate in vama Mohyliv Podolsky-Otaci, vamă situata intre Ucraina si Rep.Moldova !
Pe langa cei 10 ai nostri se mai afla soferi turci si din R.Moldova.
Oamenii au inceput sa intre in panica si se tem pt viata lor iar autoritatile din Ucraina se pare ca nu coopereaza pt a le fi inlesnita trecerea prin punctul de frontiera.Proviziile sunt pe terminate iar frica pune incet stapanire pe ei.
Mai mult de atat, dupa declaratiile unuia dintre colegii nostri, se pare ca marfurile unui camion au fost confiscate fara un motiv prealabil.
In plus, in zona au aparut zvonuri ca va fi o noapte de foc, discutii surprinse de colegii nostri intre vamesi.
Nu cred ca trebuie sa va reamintesc ca oamenii soselelor sunt soferi, nu mercenari, nu soldati, nu au pregatire militara si chiar de ar avea, nu i-ar ajuta f.mult in situatia data.
Deja am semnalat acesta situatie către oamenii politici care ne-au ajutat si in trecut si sper ca in urmatoarele ore diplomatii romani sa poata gasi o cale de mijloc pt rezolvarea acestei situatii si ai nostri de pe sosele sa revină la casele lor teferi si nevătămati !
Pe șosele ne avem doar unii pe ceilalti !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu