Sfânta Biserica Ortodoxă

miercuri, 12 ianuarie 2022

Av.Prof.Univ.Dr.Gheorghe Piperea - Agenția Europeană a Medicamentului anunță finalul rapid al plandemiei prin … imunizare naturală!

 

Agenția Europeană a Medicamentului anunță finalul rapid al plandemiei prin … imunizare naturală!

În plus, Agenția atrage atenția asupra nebuniei dozei a patra, urmată, în planurile scelerate ale “specialiștilor”, de un fel de abonament lunar/anual la injectare.
“Cu ajutorul creșterii numărului persoanelor imunizate natural, inclusiv odată cu infectarea cu omicron, va exista destulă inunitate naturală, alături de cea dobândită prin vakseenare. Vom avansa rapid către un scenariu care va fi mai degrabă pandemic”.
“Dacă adoptăm o strategie în care oamenii să fie vakseeinați la fiecare patru luni, vom sfârși, probabil, prin a avea probleme cu răspunsul imunitar al organismelor. Și, în al doilea rând, desigur, există riscul ajungerii la o stare de oboseală din partea populației”.
În afară de o oarecare satisfacție că se vorbește de lumina de la capătul tunelului, am o singură întrebare pentru “experții” vieții, hai trei:
Unde ați fost bă până acum? Nu era clar eșecul vakseenării încă de la apariția ideii dozei a treia? Nu puteați reduce plandemia cu cel puțin un an prin refuzul punerii pe piață a acestor seruri experimentale?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu