Sfânta Biserica Ortodoxă

sâmbătă, 16 octombrie 2021

Uciderea lui Sir David Amess într-o biserica din Anglia de către un imigrant musulman ar fi trebuit să zguduie întreaga Uniune Europeană

 


Uciderea lui Sir David Amess într-o biserica din Anglia de către un imigrant musulman ar fi trebuit să zguduie întreaga Uniune Europeană.

Cu toate astea europarlamentarii și leadership-ul UE nu par a conștientiza drama și implicațiile acestei tragedii.

Faptul că știrea e undeva în plan secund arată paralizia generală care caracterizează UE și direcția progresistă impusă de partidele și media mainstream, inclusiv de la noi.

Sir David Amess a fost timp de 38 de ani deputat în Parlamentul Marii Britanii. Un susținător deschis al valorilor conservatoare, catolic, tată a 5 copii, cunoscut pentru atitudinea împotriva politicilor europene de astăzi cu privire la imigranți, la ideologia egalității de gen dar și împotriva omologării căsătoriei între persoane de același sex.

Așa era el și credea în aceste lucruri.

Cine pierde din această dramă? Noi, democrația europeană, care pare deja învinsă de noua cultură, de noul socialism care nu mai vrea să-ți mai iubești țara, patria, care impun cetățenilor să renunțe la atașamentul față de familie, credință, biserică sau tradiții.

De ce nu reacționează politicienii? Pentru că majoritatea nu înțeleg ce se întâmplă, așa cum nu înțeleg că Polonia își apără niște drepturi, nu e împotriva cuiva, și că nu e antidemocratic să-ți protejezi țara de virușii moderni care duc la decăderea Europei. Că și pe timp de pace se poate cuceri o țară și chiar un continent și că suntem foarte aproape de asta. Cum ? Simplu. Mai vin pe jos câteva zeci de milioane și treaba e rezolvată.

Sigur că vor apărea inteligenții de serviciu care ne vor spune că nu toți sunt criminali sau fundamentaliști islamici. Păi nici nu trebuie. Pentru a construi o catedrală e nevoie de zeci de ani, de mii de constructori și de milioane de ore de muncă, dar pentru a o incendia e nevoie doar de un nebun.

Ce ar fi de făcut? O cu totul altă politică în privința imigrației non europenilor, în fapt o stopare a imigrației ilegale. Altfel nu văd de ce îi mai spunem că e ilegală. Poate în ultimul ceas conducătorii Europei vor înțelege că aceste atacuri brutale nu duc doar la înfrângerea unor voci curajoase, ci la mult mai mult, iar acest lucru se va vedea foarte curând. Din păcate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu