Sfânta Biserica Ortodoxă

sâmbătă, 30 octombrie 2021

- Kit de supraviețuire EMP -

 
- Kit de supraviețuire EMP -

Un EMP este unul dintre cele mai rele lucruri care ți se pot întâmpla tie , familiei tale , celor dragi-apropiati , tie ca țară . Trebuie să te pregătești pentru asta .
- Iată singurele elemente pe care trebuie să le adăugați la trusa personală de supraviețuire EMP , înainte de a-l închide în siguranță într-o cușcă Faraday :

1. Un set de walkie-talkie .
Cel mai bine este ca tu și familia ta să rămâneți împreună pentru a vă asigura securitatea .
Cu toate acestea , deoarece va trebui să găsiți resurse , un set de walkie-talkie va ușura comunicarea , oferindu-vă un avantaj tactic .
2. Un Telefon și un Radio .
Menținerea contactului cu știrile și cele mai recente actualizări vă poate salva viața .
Deoarece comunicarea obișnuită va fi grav afectată , puteți afla informații vitale , cum ar fi zonele pe care ar trebui să le evitați cu siguranță sau modalități de a ajunge la un loc sigur .

3. Un laptop de rezervă .
Utilizați un laptop vechi pentru a stoca informațiile pe care le găsiți utile în situații de urgență, cum ar fi cărți despre supraviețuire sau ghiduri pentru alimente sălbatice .
Cel mai bine este să le cumpărați în format fizic , totuși , cărțile stocate pe laptopul tău vor reprezenta un avantaj în plus .
Dacă aveți nevoie urgent de o anumită informație , puteți căuta pur și simplu cu un cuvânt cheie în loc să trebuiască să răsfoiți paginile .
4. Generator solar portabil .
Un mini generator vă va oferi puterea necesară pentru unele dispozitive .
Aș alege acest tip special de generator datorită dimensiunilor sale , astfel încât să se potrivească într-o cușcă Faraday simplă .
Dar , desigur , cu cit mai puternic , cu atit mai bine ! Generatorul solar are si marele avantaj de a fi destul de silentios .
5. Lanterne manuale sau cu energie solară .
Odată ce unda electromagnetică lovește și rețeaua electrică națională se prăbușește , lanternele vor deveni sursele de lumină de care vom depinde .
Sfatul meu pentru tine este să alegi o lanternă alimentată cu energie solară care vine cu o manivelă . Dacă nu ați încărcat lanterna cu suficientă energie solară , un minut de pornire ar putea genera energie pentru aproape o oră de utilizare .
Aș alege și o lanternă tactică . Este proiectat să reziste în condiții dificile și are o rază lungă de acțiune , unele dintre cele mai îndepărtate lanterne ajung până la 1.900 metri .
6. Vedere nocturnă și optică termică .
Deoarece rata criminalității va trece prin acoperiș , societatea așa cum o știm acum va fi complet destabilizată .
Acest dispozitiv poate fi de mare folos atunci cind jefuitorii vin pe proprietatea ta noaptea , oferindu-ți un avantaj tactic foarte necesar față de ei .
7. Echipamente medicale electronice pentru nevoile tale .
Am adăugat personal un glucometru , un tensiometru și un pulsioximetru , dar poate doriți să adăugați și alte lucruri mai potrivite nevoilor voastre .
Surse de aprindere ( foc ) apoi , cort usor si solid termic , kit alimente vid , butelie usoara de camping , mini sursa inflamabila , pentru vreme incetosata sau ploioasa , astfel incit un foc , sa se poata aprinde cu aceasta sursa .
Puteti adauga orice altceva in strictul necesar , in functie de citi mebri pregatesc atributiile . Conditiile fizice , sint absolut necesare !
Se prea poate ca banii sa nu va mai fie de niciun folos .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu