Sfânta Biserica Ortodoxă

luni, 29 martie 2021

Dictatura Covid 19

 

Dictatura Covid 19

Nu am nici o îndoială că trăim deja într-o dictatură cu tentă medicală . Când am scăpat de comunism, (1989) am crezut că Europa nu se va mai putea întoarce niciodată la o dictatură. Dar se pare că am fost prea naiv crezând așa ceva .

Orice dictatură ca să împartă mentalul colectiv în două și să formeze cele două tabere antagonice ale societății, pentru ca dictatura să aibă șanse de succes, are nevoie de o propagandă eficientă .

Instalarea comunismului s-a produs prin propaganda teroarei . Nu voiai să te supui regimului, erai etichetat dușman al poporului . Veneau peste tine noaptea când erai în pat, sau te prindeau pe stradă, te băgau în dubă și nu mai știa nimeni de tine ani de zile . Familia te știa dispărut, nu știau dacă mai trăiești sau nu, și li se strecura în suflet spaima, că următorul răpit ar putea fi oricare dintre ei .

Cei aflați în detenție îndurau cele mai barbare torturi . De la bătăi cu ranga la fundul gol până își pierdeau cunoștință, la izbituri repetate cu săculețul de nisip în creștetul capului, la tortura cu foamea zilnică completată cu tortura psihică în care erau obligați să asculți la radioul închisorii țipete de femei și copii, în timp ce erau bătut măr și multe altele, constituiau un adevărat arsenal al terorii, cu ajutorul căruia s-a instalat la noi, dictatura comunistă . Dușman al poporului era oricine nu se înregimenta fizic și mental în regimul comunist.

Dar hai să ne uităm la actuala dictatură Covid 19 . Care este arsenalul propagandistic al aceste dictaturi?

1. Dacă nu porți mască ești dușman, nu doar al poporului ci chiar al familiei și al prietenilor tăi pentru că îi poți infecta . Deși suntem obligați cu toții să purtăm mască, pandemia se exacerbează din când în când, cel puțin în capul mediei . Cu toate acestea guvernanții nu ne spun că masca e inutilă, ci ne ne spun că nu o purtăm bine și de aceea pandemia se întețește. Mi se întoarce rânza pe dos când văd atâta nesimțire . Dar ce mă tulbură cel mai tare, este credulitatea poporului . Domnilor, mască nu a fost și nu va fi niciodată eficienta ( Nu existe studii pertinente în această direcție) iar realitatea confirmă că este inutilă prin faptul ca pandemia își face cursul, cu toată obligativitatea purtării măștii. Masca însă e foarte importantă pentru guvernanți, pentru ca este e o oglindă fidelă a obedienței și îndoctrinării populare.

2. Masca trebuie purtată și pe stradă . Când s-a introdus obligativitatea purtării măștii pe stradă, am crezut că e o glumă proastă și am crezut că oamenii se vor indigna și nu vor admite aceasta stupizenie . Dar nu s-a întâmplat așa. Asta pentru mine înseamnă că deja am ajuns la gradul la care acceptăm ușor și măsuri care sunt total absurde, din frică . Pentru guvernanți e un indicator că pot să ne ține genunchiul pe gât, fără probleme de acum încolo.

3. Nu-i suficient o singură mască trebuie două. Asta în condițiile în care nu există obligativitatea purtării de măști conforme care pretind a fi eficiente . Guvernul se mulțumește cu orice cârpă pusa pe nas, pentru că ei știu că scopul măștii nu-i să oprească pandemia, ci e doar dovada publică a obedientei populare. Dacă mască ar fi eficientă guvernanții ne-ar cere să purtăm măști conforme, dar acest lucru nu interesează pe nimeni .Orice mască -cârpă este ok, pentru că nici o mască de fapt nu contează.

4. Masca trebuie purtată în continuare și de cei care au trecut prin boală și de către cei care au fost vaccinați complet pentru că ei, chipurile, ar putea încă transmite boala . Asta e o altă aberație monumentală . Imunitatea oferită de trecerea prin boală și probabil cea oferită de vaccin este de așa natură încât împiedica virusul să se fixeze pe mucoasele noastre . Dacă împiedică virusul să se fixeze pe celulele mucoasei, înseamnă că în mod cert, oprește virusul să intre în celule. Dacă virusul nu intră în celulă, înseamnă că nu se poate multiplica . Atunci de unde și cum e posibil ca cei vindecați de boală sau cei vaccinați complet să mai transmite boala??? Asta este o minciună nerușinată . Iar dacă se invocă faptul că ei ar putea fi vulnerabil față de tulpini noi atunci de ce ne vaccinăm? Se omite faptul că o nouă tulpină virală trebuie să fie fundamental diferită de prima ca să se producă boală la persoanele deja imunizate cu o tulpină asemănătoare, pentru că deși imunitatea nu este sută la sută specifică față de noua tulpină, totuși este suficientă ca să nu lase organismul total lipsit de apărare . Aceasta se numește imunitate încrucișată, care cel puțin ar trebui să ne ferească de formele grave de boală .

5. Măsurarea temperaturii corporale la intrarea în instituție. Aceasta este o altă măsură irațională și care nu are nici o valoare epidemiologică . Oamenii care au febră în principal se simte rău și nu-i vezi umblând pe stradă, ei stau acasă . Dar ca teama și panica să-ți intre nu doar în suflet, ci până în ADN, prin termometrizare la intrarea în fiecare instituție, ți se aduce aminte că ești amenințat și controlat . Chiar dacă Covid 19 este o boală ce duce în 99 % din cazuri la vindecare, totuși tu trebuie să crezi că e o boală gravă , pentru că uite în toată lumea se iau măsuri draconice legate de această boală. Nici măcar ruinarea economică a întregii lumi, nu e un argument suficient ca aceste măsuri să nu fie luate. Așa că asta confirmă cumva, în capul celor ce refuză să gândească și să vadă realitatea, cat de gravă este boala.

6. Vaccinarea chiar și a celor care s-au vindecat de infecția Covid 19 . Asta este o altă măsură aberantă, dar favorabile pentru companiile farmaceutice producătoare de vaccin .Niciun vaccin niciodată nu s-a dovedit mai eficient din punct de vedere imunologic decât infecția cu virus sălbatic . Infecția cu virusul sălbatic oferă un răspuns imun mult mai complex, atât celular cat și umoral. Umoral, prin mai multe tipuri de anticorpi față de fiecare din cele patru proteine majore ale virusului( S, M, E, C) cât și față de proteinele minore. Iar celular prin celulele T imunocompetente.

7. Vaccinurile nu împiedică o posibilă infectare dar protejează față de cazurile grave . Păi de ce nu împiedică o posibilă infectare dacă tocmai acesta este scopul oricărui vaccin . Dacă împiedică doar apariția formelor grave de boală înseamnă că acest vaccin este un abuz fără margini . Pentru că formele grave de boală le vor face doar 2-3 la sută din populație. Pe lângă asta vaccinul produce imunitate doar pentru 60- 95% din cei infectați (funcție de brandul vaccinului). Deci în acest caz beneficiul vaccinării ar fi extrem de redus. Așa că se vede de la o poștă că vaccinul este un balon mult prea mare față de beneficiul real pe care îl aduce populației . Dar totuși vaccinul are un avantaj, el toarnă bani cu găleata în buzunarele companiilor producătoare de vaccin și face Lobby pentru următoarele sezoane reci în care trebuie să ne așteptăm la noi tulpini și noi vaccinuri spre bucuria Big Pharma și spre teroarea populației.

8. Apar noi tulpini virale care generează noi valori epidemice. Afirmația de mai sus este o amenințare doar în condițiile în care noile tulpini virale care apar, sunt esențial diferite de cea de Wuhan. Totuși pentru orientare am putea sa ne uităm la istoria altor pandemii cu alte virusuri ARN cum ar fi de exemplu pandemia cu virus gripal (care este tot un virus cu ARN, cu tendință mare la mutații). Prin analogie putem vedea ca apariția unei tulpini virale noi, complet diferită de cea anterioară, și față de care populația este sută la sută receptivă, necesită ani sau zeci de ani de zile. Dar dacă totuși Sars-cov-2 mutează masiv și în interval scurt de timp, ducând la aparitia de noi tulpini virale, față de care întreaga populația nu are deloc imunitate, atunci actuala vaccinare este inutila. Iar dacă nu este așa, și noile tulpini virale nu sunt radical diferite de cea de Wuhan, atunci amenințarea populației cu noile tulpini virale, nu-i nimic altceva decât un mizerabil atac psihologic terorist.

9. Prezentarea testelor pozitive ca și cum acestea ar indica în mod automat infecție. Realitatea însă este alta . Un test PRC pozitiv înseamnă că în proba analizată s-a găsit una sau mai multe gene ale virusului Sars-cov-2 , adică fragmente virale, dar asta nu înseamnă în mod automat că în proba analizată se găsește în mod obligatoriu un virus intact, capabil să producă infecție. Așa încât întotdeauna un test pozitiv trebui interpretat în funcție de contextul epidemiologic și de simptomatologia pacientului. Pentru că un pacient asimptomatic cu un test pozitiv poate să însemne, fie că pacientul este în perioada de incubație a bolii, fie că,pacientul se găsește la sfârșitul perioadei de infectare și că de fapt a avut o formă asimptomatică de infecție. De aceea este o eroare majoră să încep să faci tratament pentru Covid 19 la un pacient asimptomatic cu un singur test pozitiv. Se justifica inițierea tratamentului, doar atunci când ai un al doilea test pozitiv la același pacient după alte 4-5 zile interval și dacă pacientul începe sa prezinte semne de infecție respiratorie. În concluzie un test pozitiv nu înseamnă că ești bolnav, pentru că testul nu detectează virusul din secrețiile tale, ci doar fragmente de virus. Testul pozitiv deci necesită în mod obligatoriu interpretare în context epidemiologic și clinic ca să aibe valoare reala. Iată de ce testul pozitiv are mai mult valoare de instrument manipulator.

10. În primele zile ale pandemiei eram amenințați cu o mortalitate de 3-4 % din cei infectați și deci ne așteptam să moară în primul val milioane de oameni . A trecut vremea și am văzut că totul a fost un balon . Totuși companiile farmaceutice producătoare de vaccinuri au văzut in pandemie oportunitatea vieții lor. Acolo unde au putut, au cumpărat guvernele, comunitățile medicale ale specialiștilor, au cumpărat media și promovează pe orice cale ideea că boala este o catastrofa, care justifica ruinarea economica a întregii lumi, care justifica orice măsură abuzive, sfidând drepturile individului și comunicându-ne intens că nu se poate fără vaccin. Deși boala nu e nici pe departe atât de gravă cat se anunță, oamenii panicați au început să creadă orice li se spune de la tribuna guvernanților. Guvernanții interesați pe de altă parte se adaptează mereu la narațiunea favorabilă companiilor farmaceutice. După primul val al pandemiei văzând că nu ne pot intimida cu o boala a carei mortalitatea este sub 0.1%, au început să ne amenințe cu infectarea, de parcă infectarea ar fi mare brânză . Majoritatea celor infectați au forme ușoare sau chiar inaparente, așa că de ce ar trebui să ne stresăm așa de tare cu infectarea? Cineva are interesul să ne țină panicați ? Dacă treaba ar fi așa de gravă cum se prezinte în varianta oficială, de ce nu iau guvernanții măsuri de creștere a capacității secțiilor de ATI? De ce nu se construiesc spitale specifice pentru Covid 19 care să degreveze restul sistemului medical de această povară, de ce oare singura preocupare a guvernanților este aplicarea de măsuri restrictive asupra populației in timp ce ei nu fac nimic. Păi pentru că e clar că scumpul guvernanților nu-i sănătatea populației, ci menținerea ei sub control . Domnul Raed Arafat, această plagă a națiunii române gândește cu pantofi, iar medicină lui înseamnă copy-paste a instrucțiunilor contradictorii și incoerente OMS. Ce rușine, sau mai bine zis ce nerușinare.

11. Raportarea numărului de decese la numărul de cazuri pozitive confirmate. Acest lucru permite o manipulare a mortalității după dorință. Când vrei să-ți apară o mortalitate mare, comanzi testări puține. Când vrei o mortalitate mică comanzi testări multe. Ca să afli adevărata valoare a mortalității ar trebui să faci testări în masă, dar pentru guvernanți aceasta înseamnă cheltuială inutilă și în plus pierderea unui instrument eficient de manipulare a populației.

12. Interzicerea circulație pe străzi dincolo de 7:00 sau 10:00 în loc de 11:00 P.M. Nu încape îndoială că aceasta este cea mai ordinară măsură de control a populației. Guvernele doresc controlul populației și nu beneficiul cetățeanului. Ticăloșia guvernelor este că, în numele ocrotirii sănătății noastre, ne ruinează economic și ne vor omorî cu sărăcia și bolile psihice și nu cu Covid 19 . Domnilor guvernanți care este rațiunea medicală a acestei măsuri complet absurde? Dacă infectarea nu se face plimbându-te pe strada în mediu deschis, de ce ai interzice acest lucru oamenilor după o anumită oră? Dacă infectarea are legătură cu plimbatul pe stradă, de ce nu întrerupem circulația în timpul zilei când traficul pietonal e mult mai intens? Orice justificare ar aduce guvernanții pentru această măsură, ea nu poate fi decât o aberație epidemiologică, dar în același timp o măsură ordinară de control. Ni se comunică explicit că suntem supravegheați.

13. Condiționarea libertății de mișcare, de așa zisele “pașapoarte de vaccinare “ . De ce se cere oare un pașaport de vaccinare și nu unul de imunitate? Dacă vrei să protejez pe cei receptivi, ar trebui să te asiguri că toți cei care circula liber, nu reprezintă un pericol pentru semeni lor. Asta ar însemna ca ei să fie imuni la boală , si nu sa se mulțumească să dovedească o vaccinarea cu un procent semnificativ de ineficientă. Pentru că vaccinurile nu produc imunitate decât la 60- 95 % , (funcție de brand -ul vaccinului) înseamnă că pretinzând doar vaccinarea, în mod conștient și voit lași în grupul celor ce circulă liber între 5-40 % din cei care sunt un pericol pentru semeni și pentru ei înșiși. Aceștia pot duce boala mai departe și ei înșiși se vor infecta. Deci în numele sănătății ( citește aici avantajul economic al celor ce vând vaccinuri) ni se sacrifică sănătatea, dar ni se impune cu forța vaccinarea, spre avantajul firmelor producătoare de vaccin.

14. Limitarea întâlnirilor religioase în timp ce nu există nicio măsură pentru limitarea aglomerărilor din supermarketuri. Aceasta reflectă o dublă măsură și cât de supărați sunt “administratorii” pandemiei pe omul religios, pentru ca el nu se sperie la fel de ușor ca ceilalți. Pentru el siguranța nu stă în garanția că nu va face Covid, ci în garanția că Dumnezeu este Cel care dă și menține viața până la vremea potrivită, nici cu o secundă mai repede, nici o secundă mai târziu.

15. Carantinarea întregii populații pe perioade nedefinite și care sunt la cheremul guvernelor. Niciodată în istoria omenirii nu s-a făcut carantinarea celor sănătoși ci doar a celor contactați cu bolnavi și asta pe o perioadă maximă, egală cu perioada de incubație a bolii. Chiar dacă cumva la începutul pandemiei carantinarea întregii populației părea să aibă o urmă de raționament medical, astăzi ea nu-i decât o dovadă de abuz asupra omenirii . Abuzul stă în faptul că astăzi milioane de oameni sunt deja imuni așa că de ce ar trebui să-i închidem și să le blocăm viața și familia și sănătatea și să-i expunem la un stres inutil.

16. Modul în care guvernele și-a adaptat mereu narațiunea . La început când nu se cunoștea mai nimic despre această boală eram speriați cu “moartea pe capete”. Apoi dacă s-a văzut că amenințarea cu moartea nu-i realista, ne-au amenințat cu noii infectați. Recent suntem amenințați cu noi tulpini virale mai agresive ca cele dintâi. Iar găselniță pe termen lung sunt “pașapoartele vaccinale” Adică nu vom scăpa niciodată de acest virus care mutează în permanență . Deci la fiecare sezon rece, vom avea o nouă tulpină, care necesită obligatoriu o nouă vaccinare.

17. Impunerea “protocoalelor terapeutice” cu forța, mai ales în România, când acestea nu au în spate nici un studiu care să dovedească că sunt eficiente și sigure, în mod special pentru bolnavi cu multiple comorbidități. Ba dimpotrivă exacerbarea pandemiei dovedește că aceste protocoale nu funcționează și cu toate acestea, ele sunt impuse în continuare cu obstinație. Autonomia profesională a medicilor e aruncata peste bord și oricine nu votează cu narațiunea oficială este aspru criticat sau considerat conspiraționist.

Dacă nici acestea nu vă conving că trăim realmente într-o dictatură atunci cu siguranță ne merităm soarta.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu