Sfânta Biserica Ortodoxă

marți, 30 martie 2021

Daniel Siegfriedsohn - Arhive istorice - Cine bagă azi ciuma roșie neomarxistă în România și vrea să interzică iar românilor slujba de Paște în biserici?

 

Cine bagă azi ciuma roșie neomarxistă în România și vrea să interzică iar românilor slujba de Paște în biserici?

București, ROMÂNIA (anul 1951). La șapte ani de la lovitura de stat din 23 august 1944, Ana Pauker, Gheorgiu Dej, Josif Chișinevschi, Vasile Luca și Alexandru Moghioroș - liderii bolșevici din România la monumentul ostașului sovietic care a trecut cu tancurile peste cimitirele Eroilor Armatei Române eliberatori ai Basarabiei și Bucovinei în iunie-iulie 1941, cu exact zece ani în urmă... Cimitire peste care Stalin a făcut grajduri pentru vite

În urma Pactului Ribbentrop-Molotov încheiat între Germania și Uniunea Sovietică la 23 august 1939, Basarabia și nordul Bucovinei vor fi răpite de sovietici/cedate prin sinistrele ”consilii de coroană” prezidate de carol 2 ferdinandovici la 26-28 iunie 1940. În noiembrie 1938 Codreanu fusese ucis imediat după ce dictatorul carol 2 (fost colonel dezertor la Odesa de la comanda R.8 Vânători în septembrie 1918), s-a întors de la Berlin, primind mână liberă de la diabolicul fiurer, inamic al poporului român. Era acuzat de ”înaltă trădare și de a se fi pus în slujba unei puteri străine.” – Germania, prin felicitarea adresată aceluiași fürer cu prilejul anexării Austriei în 12 martie 1938… După doi ani se va produce de fapt adevărata trădare – sinistrele ”consilii de coroană” din 27 iunie 1940 prezidate de același Carol 2 vor accepta sfâșierea României, cedarea Basarabiei, nordului Bucovinei și Ținutului Herța către Rusia Sovietică. Tot printr-un sinistru ”consiliu de coroană” va fi cedat și nordul Transilvaniei pe 30 august același an către Ungaria, la presiunea Germaniei revanșarde, vechiul aliat al acesteia din Primul Război Mondial.

În 15 iunie 1940 la cererea lui Hitler inamic al poporului român, care în cârdășie cu Stalin a sfârtecat România Mare, au demarat la Craiova negocierile de cedare a Cadrilaterului către Bulgaria, celălalt satelit al Germaniei revanșarde din Primul Război Mondial, cedare care se va întâmpla pe 7 septembrie. Cu o zi înainte, carol 2 a fost obligat să abdice de generalul Antonescu.

Ostașii eroi ai Armatei Române au trecut Prutul în Campania de eliberare a Basarabiei și nordul Bucovinei (22 iunie-26 iulie 1941) pentru reunirea cu Patria lor Mamă România. Armata Română a trecut apoi Nistrul pentru înlăturarea amenințării bolșevice și maloruse de la frontiera de răsărit și de nord a țării, pentru eliberarea românilor transnistrieni victime ale foametei organizate de bolșevici și ale prigoanei ruso-ukrainene la care erau supuși și pentru recuperarea tezaurului României sechestrat de bolșevici la Moscova în anul 1917. În iulie 1924 fusese înființată de Stalin așa zisa ”republică autonomă sovietică socialistă moldovenească” cu centrul la Balta și mai târziu Tiraspol, pentru a atrage și Basarabia românească în această formațiune fantomă. Comitetul executiv central din Ukraina din 12 octombrie 1924 a stabilit ca această formațiune să intre în componența Ukrainei sovietice...

”Și cu noi care trăim pe celălalt mal al Nistrului, cum rămâne fraţilor, pe noi cui ne lăsaţi?” ne întreba țăranul transnistrean Toma Jalbă în anul 1918…

Moldovenii aceștia care au îndurat jugul sovietic ukrainean (fost pravoslavnic rusesc), și-au păstrat ca prin minune graiul curat și portul românesc! Părinții și bunicii lor au așteptat venirea Armatei Române eliberatoare încă din anul 1918 când Basarabia s-a Unit cu Patria sa Mamă ROMÂNIA! Peste un deceniu, în august 1941 visul lor se va îndeplini!

Azi încă nu a dispărut încă această ramură a poporului român, strivită sub jugul bolșevic sovietic și cel malorus! Sovieticii au răpit României Basarabia, nordul Bucovinei și ținutul Herța în 26-28 iunie 1940 și apoi prin Convenţia de armistiţiu, semnată în noaptea de 12/13 septembrie 1944... După sfârtecarea României în anul 1940 și în anul 1944, sovieticii au organizat un adevărat genocid contra românilor basarabeni și bucovineni, au sfâșiat și Basarabia oferind cadou Ukrainei alături de nordul Bucovinei, nordul și sudul României dintre Prut și Nistru, ceea ce a rămas din decupaj a fost botezat de Stalin r.m.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu