Sfânta Biserica Ortodoxă

sâmbătă, 9 ianuarie 2021

CARE ESTE SCOPUL FINAL AL VACCINĂRII?

CARE ESTE SCOPUL FINAL AL VACCINĂRII?

Se tot amintesc de către "conspiraționiști" sau "negaționiști", în problema controversată a vaccinării, formele secundare, condamnabile de altfel, ale acestui act medical, cum ar fi: câștigurile financiare ale firmelor producătoare de vaccinuri, problemele bioetice ridicate de prezența fetușilor în vaccinuri sau efectele secundare apărute în urma unui act medical impus cu sălbăticie de neliniștea mediatică a ultimelor zile. Nu în ultimul rând sunt amintite declarațiile publice ale celor care vor depopularea planetei prin vaccinare sau reducerea populației lumii pentru siguranța și traiul îmbelșugat al celor rămași! Posibil ca toate să fie abil controlate mediatic de către artizanii întunericului. Nimic nu scapă în eter sau virtual fără știrea sau mijlocirea celor care vor control absolut asupra populației lumii. Nu este imposibil ca ele să facă parte din agenda păpușarilor, în diversiunea de care au nevoie, pentru a conduce la scopul principal al vaccinării. Însă, toate acestea sunt, după umila mea părere, forme de manipulare pentru a ascunde adevăratul pericol pentru omenire și scopul principal al vaccinării: pecetluirea cu semnul fiarei pe frunte sau pe mâna dreaptă, conform Apocalipsei, cap. 13!

Dușmanul mântuirii, diavolul, nu vrea ca doar trupul omului să aibă de suferit sau să-l piardă, ci vrea ca, mai ales, sufletul să-l despartă de Dumnezeu și să-l pecetluiască pentru împărăția întunericului și a morții veșnice. De aceea, el a căutat, de-a lungul timpului, să pervertească puterile sufletești ale omului pentru a-l putea pecetlui cu semnul fiarei.

Astăzi, asistăm la o dezvoltare neașteptată a nanotehnologiei, o adevărată revoluție tehnologică, pe care demonii o doresc confiscată pentru planurile luciferice de control și subjugare a umanității. Astfel, prin vaccinare, diavolul va reuși, prin slujitorii obedienți ai sistemului antihristic să introducă în corpul uman, nanotehnologia care să imprime pe ADN numărul fiarei. Părintele Elpidie spune că acest lucru, va fi posibil în urma a "șapte vaccinuri special specializate" , cel de-al șaptelea reprezentând "coroana tehnologiei" , prin care se va insera în genomul uman numărul fiarei! Acesta va fi scopul final al vaccinării! 

P.S. Știu că cele prezentate par a fi SF, însă, știința medicală a ultimilor ani confirmă cele spuse de Părintele grec, Elpidie! 

Preot Claudiu Buză

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu