Sfânta Biserica Ortodoxă

duminică, 29 noiembrie 2020

Părintele Macarie - Mănăstirea Oituz. Din mila Domnului și cu ajutorul vostru, prin sprijinul acordat la icoana Pantanassa, s-au pregătit 100 de daruri spre a fi oferite copiilor de sărbătoarea Sfântului Nicolae

 Dragi fii duhovnicești, 

Din mila Domnului și cu ajutorul vostru, prin sprijinul acordat la icoana Pantanassa, s-au pregătit 100 de daruri spre a fi oferite copiilor de sărbătoarea Sfântului Nicolae. 

Această lucrare se dorește a fi atât prilej de bucurie pentru cei mici, cât și o oportunitate de catehizare. În acest sens, vă îndemnăm să vă alegeți un copil căruia să-i dăruiți pachetul, devenindu-i astfel îndrumător pe calea mântuirii. 

Pe cei care îşi doresc să devină nași de învățătură pentru un fin duhovnicesc îi așteptăm la sediul din Onești al Asociației Bucuria celor Necăjiți (Strada Florilor, Nr. 1) începând de luni, 30 noiembrie, de la ora 19:00, pentru a ridica pachetul.  Pe cei ce locuiesc în altă localitate, îi rugăm să lase datele de contact într-un comentariu la această postare (nume, adresă, număr de telefon) și vom trimite noi darul la ei acasă. Acesta va conține:

- Noul Testament;

- Psaltirea;

- Cartea “Hristos în mijlocul nostru. Mic catehism liturgic”;

- Un pliant cu și despre Rugăciunea inimii;

- O cruciuliță;

- Un metanier;

- O lumânare;

- O iconiță cu Sfântul Nicolae și troparul acestuia;

- Dulciuri.

Vă așteptăm cu toată dragostea, căci “nu există artă mai frumoasă decât arta educației. Pictorul și sculptorul fac doar figuri fără viață, dar educatorul creează un chip viu; uitându-se la el, se bucură și oamenii, se bucură și Dumnezeu.” (Sfântul Ioan Gură de Aur)

Părintele Macarie - Mănăstirea Oituz

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu