Sfânta Biserica Ortodoxă

joi, 2 aprilie 2020

Apelul Lindei(avocată), italiancă la Londra: „Aici ne-au lăsat să murim acasă, ca câinii”

Apelul  Lindei, italiancă la Londra:
„Aici ne-au lăsat să murim acasă, ca câinii”

O avocată italiancă, care a trăit și a lucrat la Londra timp de șase ani, spune că are febră și dificultăți de respirație: "În Anglia refuză să testeze bolnavii. Acesta este adevărul meu"

„Aici ne-au lăsat să murim singuri acasă, ca niște animale”. Acesta este apelul lui Linda Pasqui, o italiancă care a trăit și a lucrat la Londra timp de șase ani. Femeia, avocat originar din Pontecorvo (Frosinone), spune prin intermediul rețelelor de socializare că are febră ridicată, tuse și întâmpină dificultăți de respirație: „În Anglia refuză să testeze bolnavii și lasă oamenii să moară acasă, ca niște câini. Mincinoși, cu ce conținut de coronavirus va laudați? Acest guvern britanic este un scandal ".

În videoclipul publicat pe pagina sa de Facebook, avocatul spune: „Acestea denaturează datele reale, nu credeți prostiile pe care le spun britanicii. Aceasta este mărturia mea personală. În fața realității nu există nicio minciună care să țină. Învârteți adevărul. Ne-au lăsat să murim singuri acasă ca niște animale ”.

După ce videoclipul a fost lansat, mobilizarea a început. Conform celor raportate de FrosinoneToday  :

Doi prieteni de familie ai Linda Pasqui, Gabriele Picano și Manuela Di Ruscio, ambii avocați, au reușit să vorbească în timpul nopții cu un oficial al Farnesinei care nu a dat garanții, dar care va încerca să ajungă la medic la casa femeilor. și însoțitorul său. Linda Pasqui lucrează ca avocat-manager la un cunoscut spital din Londra și există zeci de oameni în starea ei.

Știrile zilelor trecute au fost moartea lui Luca Di Nicola , italianul de 19 ani, care a murit la Londra, la scurt timp după ce a fost transportat la spital în urma unei crize respiratorii. Testele efectuate pe băiat au confirmat pozitivitatea coronavirusului.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu